Başkan Çelik: "Türkiye'nin Büyümesini, Güçlenmesini Engelleyemeyecekler" - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik: "Türkiye'nin Büyümesini, Güçlenmesini Engelleyemeyecekler"

Başkan Çelik: "Türkiye\'nin Büyümesini, Güçlenmesini Engelleyemeyecekler"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Alaybey Mahallesi Pazaryerinde kurulan iftar sofrasında Alaybey Mahalle halkıyla bir araya geldi.

30.06.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Alaybey Mahallesi Pazaryerinde kurulan iftar sofrasında Alaybey Mahalle halkıyla bir araya geldi. İftar programında İstanbul Havalimanında yaşanan terör olaylarını sert bir dille kınayan Başkan Çelik, " Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini hiçbir şekilde engelleyemeyecekler." dedi.

Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası Alaybey Mahallesi Pazaryerinde kuruldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal katıldı.

İstanbul'da yaşanan terör saldırısının Türkiye'nin birlik ve beraberliğini zedelemeyeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak her akşam bir mahallemizde vatandaşlarımız ile birlikte iftarımızı açıyoruz. Bugün hepimizin canı yanıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz akşam İstanbul'da kalleşçe bir saldırı oldu ve bunun neticesinde 42 vatandaşımız şehit oldu. Ben tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun ama dik olsun diyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ayrıca hain saldırı sonucunda yaralanan tüm vatandaşlarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Hiç şüphesiz ki bu saldırılar, bu necip milletin birliğine ve beraberliğine kast etmek için yapılmaktadır. Bu saldırılar Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini engellemek için yapılmaktadır. Ama hain ve alçaklar şunun çok iyi bilsinler ki, bu yapmış oldukları alçakça saldırılarla ne bizim birlik ve beraberliğimizi bozacaklar, ne Türkiye'nin büyümesini, güçlenmesini ve ilerlemesini engelleyebilecekler. Ne ezanımızı susturabilecekler, ne de göklerde şanla şerefle dalgalanan ve kıyamete kadar dalgalanacak olan ay yıldızlı bayrağımızı göklerden indiremeyeceklerdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ramazan birlik ve beraberlik demek, paylaşmak demektir. Bugün burada zenginiyle, fakiriyle, kadını, erkeği çocuğu, genci ve yaşlısıyla bir aradayız aynı sofrayı paylaşıyoruz. Bu tablo bizler için büyük bir güzellik. Bizim bir olduğumuzun bir göstergesidir. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Bizleri sağlık sıhhat ve günahlardan arınmış bir şekilde Kadir Gecelerine ve bayramlara kavuşturmayı nasip etsin." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik: 'Türkiye'nin Büyümesini, Güçlenmesini Engelleyemeyecekler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement