Başkan Delican'dan 'Sarı' Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Delican'dan 'Sarı' Ziyaret

Başkan Delican\'dan \'Sarı\' Ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Bornova’da taksici esnafını ziyaret etti.

16.09.2015 13:04

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Bornova'da taksici esnafını ziyaret etti.

Genel seçim hazırlıklarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, sabahın erken saatlerinde Bornova'da taksici esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kentin sorunlarını ve İzmir'in nabzını taksicilerden dinleyen Delican, AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak İzmir'in sorunlarını her zaman ilk ağızdan dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

"TALEPLERİ ANKARA'YA İLETECEĞİZ"

Seçim sürecinde AK Parti Genel Merkezi'ne iletilmek üzere sivil toplum kuruluşları ve esnafla daha sık bir araya geleceklerini vurgulayan Başkan Delican, ilk ziyaretlerini vatandaşla sürekli iletişim halinde olan taksici esnafına gerçekleştirdiklerini belirterek, "Taksici esnafının sorunları ve kentimizdeki genel sorunlar, yapılabilecekler ile ilgili istişarede bulunduk. Taksici esnafımız vatandaşımızın en çok güvendiği esnaf kitlesidir. Vatandaş çocuğunu, hastasını gece gündüz taksici kardeşlerimize emanet ediyor. Bizler de onları dinlemekten büyük mutluluk duyduk. Kendilerinin istek ve taleplerini Ankara'ya ileterek çözümü konusunda takipçi olacağız. Diğer esnaf grupları ve sivil toplum kuruluşları ile de sürekli bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı.

"HİZMET SOKAKTA YAPILIR"

Delican, bundan böyle AK Parti İzmir İl Başkanı olarak seçim sürecinde sokakta daha çok olacağını belirterek, "Siyasetin sokakta olan bölümünde daha çok olacağım. İl başkanlığını sokakta yapacağım. Her gün bir kahvede oturup bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunları dinleyeceğim. İstek, talep ve sorunları yerinde öğrenip, yerinde çözümü için çabalayacağım. Hizmet sokakta yapılır. Vatandaşla birebir olursanız sorunları yakından takip eder ve çözüme ulaştırabilirsiniz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Delican'dan 'Sarı' Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement