Başkan Dinç Personelleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Dinç Personelleri ile Bir Araya Geldi

Başkan Dinç Personelleri ile Bir Araya Geldi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, personelleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

02.06.2016 17:10

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, personelleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dinç, personellerine yaklaşan Mübarek Ramazan Ayı'nın feyzi ve bereketinden hep birlikte yararlanabilme niyazında bulundu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, düzenlediği toplantıda belediye çalışmaları ve planan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Dinç'in eşi Zeynep Perihan Dinç, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda personellere hitap eden İrfan Dinç, çalışanları ile birlikte her türlü zorlukların üstesinden geldiklerini ve göreve geldiklerinden bugüne kadar başarılı bir profil çizdiklerini ifade etti.

Otuz yıldır bu memlekette fiili olarak siyaset yaptığına vurgu yapan Başkan Dinç, "Bu makamlar sonuç işidir. Sonuç da Allah'ın takdiridir. Biz her türlü okların, saldırıların odağındayız. Ben bu makamdan birşeyler alan değil birşeyler katan birisiyim. İrfan Dinç olarak her yaptığım işin hesabını önce Allah'a sonra insanlar karşısında vermeye hazırım. Çalıştığımız arkadaşlarımız da hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işle bizi karşı karşıya getiremez. Şehrimiz için hep birlikte birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Allah izin verirse daha çok işler yapacağız. Bu şehri adından söz ettirecek derecede önemli projeler yapacağız. Bu hizmetleri yaparken de arkadaşlarıma güveniyorum. Hepimiz vebal altındayız. Yu dua alacağız. ya da beddua. Üçüncü şık yok" diye konuştu.

Vatandaşların belediyeyi bir umut olarak gördüklerini ifade eden Dinç, "Herkes sorununu belediyenin çözmesini istiyor. Böyle görülen başka bir kurum yok. Bu yüzden biz her türlü riske girerek insanlarımızı mutlu ve mesut etmenin gayreti içindeyiz. Hiç kimse ne bizi ne kurumumuzu ne de ailesini aşağılara çekecek eylem içerisinde olmayacak. Bütün çalışanlarımızdan beklentimiz bu. Hepimizin rızkı belediyeden. Hatamız kusurumuz olabilir, hepimiz insanız. Ama bu kuruma kıl kadar zarar getirecek hiçbirşey olmaması lazım" dedi.

BELEDİYE'Yİ 7 TRİLYON BORÇLA DEVRALDIM

Hala geçmişten kalan borçları ödediklerini belirten Başkan Dinç, "2004'te göreve geldiğimizde ben bu Belediye'yi 7 trilyon borçla devraldım. Hala da kalan borçları ödüyoruz. Büyük işler yapıyoruz, projeler gerçekleştiriyoruz. Bir yandan da sosyal projeler için ayırdığımız bütçemizle şükürler olsun ki; Türkiye'ye örnek bir belediye haline geldik. Benim hukukumu koruma anlamında da sizlerden hassasiyet bekliyorum. Belediyenin mücavir alanı sınırları içerisinde yaşayan herkes, o belediyenin müşterisidir. Bu yüzden müşteri memnuniyeti esastır. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip toplantılar gerçekleştiriyoruz. Zira bu toplantıları çok önemli buluyorum. Aklımıza gelmeyen fakat bize söylendiğinde çok önemli olabilecek fikirleri öğrenmek adına bu toplantılar çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarımızın önerileri hizmet çalışmalarımıza ışık tutuyor. Bu konudaki desteğinden dolayı bütün personelime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

RAMAZAN FEYİZ VE BEREKET AYIDIR

Ramazan ayı bereket ayı. Hep birlikte yine bu ramazanı da coşku ile yaşayacağız. Ramazan iftarlarımız fakir iftarları değil, bütün mahalleye verdiğimiz bir iftar. Bu kaybolan mahalleli olma kültürünü yeniden yaşatmak, o mahalle sakinlerini aynı sofrada bir araya getirme çabasıdır. Ben orada o sokağın zenginini görmek istiyorum. Zengin, o mahallenin diğer sakinleri ile oturup kaynaşacak aynı sofrada birlikte iftar yapacak. Amaç budur. Ramazanlar, birlik olmanın beraber olmanın, dargınlıkları ortadan kaldırıp, feyzi ve bereketini yaşamanın en güzel vesilesidir. On Bir Ayın Sultanı olan Mübarek Ramazan Ayını sevdiklerimizle birlikte huzur ve mutluluk içerisinde geçirebilmeyi Rabbim cümlemize nasip etsin. İnşallah bu ayın feyzinden ziyadesi ile yararlanıp, bereketli bir ramazan yaşarız. Ben hepinize emeklerinizden ve fedakarlıklarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" diyerek sözlerini tamamladı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dinç Personelleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement