Başkan Doğan'dan İnşaatçılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan İnşaatçılara Ziyaret

Başkan Doğan\'dan İnşaatçılara Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Mahallesi’nde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti.

08.05.2016 10:15

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Mahallesi'nde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'ni ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı oda binalarında ağırladılar. Ziyarette konuşan, "Sizlerin başarısı şehirlerin başarısı ve dolayısıyla ülkelerin başarısı olarak değerlendiriliyor. İzmit Belediyesi olarak biz de bunun önem ve bilincindeyiz. Elimizden geldiğince de sizleri desteklemeye ve çalışmalarınızda önünüzü açmaya gayret ediyoruz" dedi.

İzmit'te inşaatçıların yapacakları çok iş olduğunu ifade eden Başkan Doğan, "Şehrimizde sizlerle yapılacak çok iş var. Özellikle depremden kalma yapıları istediğimiz gibi toparlayamadık. Hükümetimiz kentsel dönüşüm adına çok önemli adımlar atıyor. Türkiye için çok önemli olan bir bölgede, şehirde faaliyet gösteriyoruz. Böyle bir şehirde ancak sizler gibi vizyon sahibi, donanımlı kişilerle örnek işler ortaya çıkarılabilir. Bir ilçe belediyesi olarak, bu konuda üzerimize düşen bütün adımları atmaya çalışıyoruz. Sizlerin önünü açmak, şehrimizi deprem sürecinde oluşan birtakım olumsuzluklardan kurtarmak için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelecek yüzyılın İzmit'ini inşa etmek amacıyla destekler veriyoruz" diye konuştu.

İzmit'te yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Doğan, "Şehrin en gözde fakat en zor alanlarından biri olan Cedit mahallesinde kentsel dönüşüm yapılacak. Ön çalışmalar yapıldı, şuan hak sahiplerinin tespiti ve değerlendirme sürecindeyiz. Bundan sonraki süreçte sizlerden de destek alacağız. Bölgedeki kentsel dönüşümün ana felsefesi oradaki insanların mağduriyetini gidermenin ötesinde, şehre yeni heyecan katacak bir yapılaşmayı başlatmak ve onu bir domino etkisiyle şehrin tüm bölgelerine yaymaktır. Şehrin siluetine imkan tanımasını istiyoruz. Belediye Başkanı olarak, bu şehre değer katacak çalışmaları benimsiyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Hep birlikte sadece Kocaeli'ne değil, Türkiye'ye örnek bir kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ise ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan İnşaatçılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement