Başkan Doğan, "Kocaeli Sağlığın Merkezi Oldu" - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, "Kocaeli Sağlığın Merkezi Oldu"

Başkan Doğan, "Kocaeli Sağlığın Merkezi Oldu"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nin ek inşaatında incelemelerde bulundu.

08.05.2016 10:43

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi'nin ek inşaatında incelemelerde bulundu.

Şantiye Müdürü Gökay Yolcu ve teknik ekiple görüşüp çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Doğan, Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatın, planlandığı şekilde, hiç aksamadan devam ettiği söyledi. İnceleme gezisi sırasında açıklama yapan Başkan Doğan, " Türkiye'nin en modern devlet hastaneleri ve özel hastaneleri bence şehrimizdedir. Kocaeli artık bir tıp merkezidir. İlimiz, tüm Türkiye'den hatta yurtdışından hastaların tedavi için geldikleri bir sağlık merkezi haline geldi. Özellikle Cephanelik bölgesinde yapımı süren şehir hastanesinin ve içerisinde bulunduğumuz devlet hastanesinin inşaatlarının bitmesiyle sağlıkta ki hizmet etme gücümüz çok daha fazla olacak, sağlık turizmi çok daha fazla konuşulacak ve gelişecektir" dedi.

"Türkiye neden sağlık merkezi olmasın" sözü arkasında durduklarını söyleyen Başkan Doğan, "Bu binanın yapımında Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hükumetimiz, Valimiz, Büyükşehir Belediyemiz, sağlık müdürlüğümüz ve tüm kurum ve kuruluşlarımızın emeği vardır. İnşallah bu hastanemiz de 29 Ekim de de tamamlanmış olacak. Kocaeli Devlet Hastanemiz, katlı otoparkımız ve meydanımız şimdiden şehrimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Başkan Doğan açıklamaların ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ni gezerek çalışmalar hakkında inşaat firması yetkililerinden bilgi aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, 'Kocaeli Sağlığın Merkezi Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement