İzmit Belediye Başkanı Doğan, Meclis Üyelerini Ziyaret Ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan, Meclis Üyelerini Ziyaret Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Doğan, Meclis Üyelerini Ziyaret Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye meclis üyelerini iş yerlerinde ziyaret ediyor.

19.01.2015 14:03  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan belediye meclis üyelerini işyerlerinde ziyaret ediyor.

Günün büyük bir bölümünü belediye dışında inceleme ve ziyaretlerle geçiren Başkan Doğan, AK Parti Belediye Meclis üyesi ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Zekeriya Özak'ı, AK Parti meclis üyeleri Erdoğan Çakır ile Hayrettin Ünlü'yü işyerlerinde ziyaret ederek çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Doğan'a ziyaretlerinde Belediye Meclis üyesi İbrahim Elgin de eşlik etti.

Telekom'un Yahya Kaptan mahallesinde bulunan binasında meclis üyesi Erdoğan Çakır'ı ziyaret eden Doğan, kurumda çalışanlarla da bir süre sohbet etti. Telekom çalışanlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, "Telekom sayesinde elimizi attığımızda birçok şeye anında ulaşabiliyoruz. Tabi ki bize bu hizmeti sunan kahramanlarımız var. Meclis üyemizde bizlere bu hizmeti sunan ekibin içerisinde. İşleri kolay değil. Sıcak soğuk içerisinde bizim daha iyi hizmet alabilmemiz için çalışıyorlar. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız yoğun kar yağışına rağmen hizmette hiçbir aksama olmadan hizmet aldık. Birtakım ihtiyaçlarımız, eksiklerimiz var. Onlarında önümüzde ki süreçte bakanlık destekleriyle çözüm bulacağını biliyoruz. Şehrimize hizmetleri için Telekom ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Doğan daha sonra mali müşavir olan Belediye meclis üyesi Hayrettin Ünlü'yü Karabaş mahallesi İstiklal caddesi üzerindeki işyerinde ziyaret etti. Doğan, ziyarette kısa bir süre önce baba olan Ünlü'yü tebrik etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve aynı zamanda Belediye meclis üyesi olan Zekeriya Özak'ı mimarlık bürosunda ziyaret ederek günün anısına saat kulesi maketi hediye etti. Başkan Doğan, bu tür ziyaretleri sık sık yaptığını belirterek, "Bizler büyük bir ekibiz. Sadece belediyede değil diğer mekanlarda da sık sık bir araya gelip kentimize yapacağımız hizmetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan, Meclis Üyelerini Ziyaret Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement