Başkan Ekinci Viranşehir'de Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Güncel

Başkan Ekinci Viranşehir'de Demokrasi Nöbetinde

Başkan Ekinci Viranşehir\'de Demokrasi Nöbetinde

Eyyübiye Belediyesi Rabia Meydanında yapmış olduğu Demokrasi ve Milli İrade Nöbetlerinin devamını Viranşehir Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi.

04.08.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Cumhuriyet Meydanında Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen Demokrasi ve Milli İrade programına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Viranşehirli Mehmet Ekinci, Eyyübiye ve Viranşehir Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürlerinin yani sıra çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Eyyübiye Belediyesi tarafından Viranşehir Cumhuriyet Meydanında yapılan programda Grup Mevlana'nın okumuş olduğu birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle Viranşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Grup Mevlana'nın ardından kürsüye çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada konuşmasında, ''Kutlu bir nöbetteyiz aziz Viranşehirliler, Kutlu bir yürüyüşe başlamışız hep beraber. Bu yürüyüşümüzü, bu birlikteliğimizi bozmaya çalışanlara karşı günlerdir meydanlardayız. Ve ilk andan itibaren meydanlara çıktık. Aman demeden, acaba demeden, başımıza ne gelir demeden hep sizlerle beraber bu meydanlarda olduk. Neden bu meydanlara çıktık, çünkü artık içimizden birisi vardı bizim başımızda, milletim diyen biri vardı, mazlumlara elini uzatan bir lider vardı, zalimlere One Minute (Bir Dakika) diyen bir Recep Tayyip Erdoğan vardı. Başına gelenleri seyretmemiz mümkün mü? Onun başına getirenler, yapılmaya çalışılanlar emin olun nu milleti yolundan alı koymak adına yapılanlardır.

Millet bunu gördü ve ilk geceden itibaren öyle bir ders verdi ki bu millet hani Cumhurbaşkanımız diyor ya ileri demokrasi, onlar ise bu Avrupa Birliği ile ilgili yasalarda hep ifade ederler ya sizi almamız için biraz demokrasinizi ileriye götürmek gerekiyor diyorlar. Sizi aramıza almamız için insan hakları konusunda biraz daha yorulmanız gerekiyor diyorlar. Ama öyle bir şey ki darbe karşı duran bir millet, tankları durduran bir millet, uçaklarda yapılan o ateşlere karşı kafa vuran bir millet öyle bir ders verdi ki emin olun hani derler ya demokrasi İngiltere'nin beşiğinde çıkmış, hayır demokrasi artık bu meydanlarda çıkmıştır. Onlar gelip bizden ders alsınlar. Şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'den sonra kürsüye çıkan AK Parti Viranşehir ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım, ''Şimdi birileri Türkiye'nin bu duruşunda kaygı duyuyormuş. Türkiye her şeyi ile kendine yeter. Çünkü Türkiye'nin, bu milletin asıl duruşu dünyaya meydan okuyor. En önce kendini düşün ey hain. Diyerek Viranşehir'de bizleri yalnız bırakmayan ve bu programda emeği geçen başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti. Yapılan program sonrası Eyyübiye Belediyesi tarafından helva dağıtıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekilerle birlikte AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek burada partililer ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ekinci Viranşehir'de Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement