Başkan Enver Yılmaz 6. İftar Programını Fatsa'da Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Enver Yılmaz 6. İftar Programını Fatsa'da Yaptı

Başkan Enver Yılmaz 6. İftar Programını Fatsa\'da Yaptı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 6. iftar programını Fatsa ilçesinde gerçekleştirdi.

07.07.2014 10:25

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 6. iftar programını Fatsa ilçesinde gerçekleştirdi.

İlçe girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, buradan iftar programının gerçekleştirildiği ilçe merkezindeki alana gelerek iftarı bekleyen vatandaşları masalarında tek tek ziyaret ederek, "Hoş geldiniz" dedi.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Gerçekleştirmiş olduğumuz 6. programın en görkemli en yoğun iftar programlarımızdan bir tanesini yaşıyoruz. 4 bin Fatsalı kardeşimizi iftarda ağırlamaktan onur duyuyoruz. Ordu artık büyükşehir oldu. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Fatsa Belediyemizde bu yapılanmanın içerisinde yer alıyor. Fatsa 75 bin nüfus iken, şuan nüfusu 110 bin civarına çıktı. Fatsa'nın büyükşehir olmadan önce 8 tane beldesi vardı. Bu beldeler büyükşehir olduktan sonra Fatsa Belediyesi bünyesinde birleşti. Seçimden sonra oluşan bu 3 aylık süreç içerisinde yeni kurulan bir büyükşehir ve buna paralel olarak bunun içeresin de kurulan Fatsa Belediyesi ve diğer 19 ilçe belediyesi var. Bu yapılanmamızın bitmesine çok az kaldı. Yapılanmayı öngördüğümüz takvim içerisinde bitiriyoruz. Sonrasında Ordumuzun en büyük sorunu olan köylerimizin ve büyük mahallelerimizin yol sorununu ele aldık. Tam 750 kilometre sıcak asfalt yapmak suretiyle Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinden sonra sıcak asfalt ihalesini inşallah Ağustos ayı içerisinde tamamlayacağız. Yol sorunumuzu 2 yıl içerisinde bütün Ordu'da çözmüş olacağız. İkinci önemli sorunumuz ise su meselesiydi. OSKİ Müdürlüğümüzün kuruluşu ile birlikte Ordu bölgemizde yüzde 85 oranında su sorununu çözeceğiz. Gelecek yılda ise bölgemizin su sorunun tamamını çözeceğiz" dedi.

Fatsa'nın başında tecrübeli bir Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, "30 Mart'ta vermiş olduğunuz destek ile birlikte Ordumuz da toplamda 20 ilçemizle birlikte halkımız yeni bir yapılanmaya, yeni bir büyükşehre vize verdi. Bizlerde halkımızdan aldığımız güçle sonuna kadar güveniyoruz ve çalışıyoruz. Bu çalışmanın başı genel başkanımız, sayın başbakanımızdır. Başbakanımız 11 defa Ordu ilimize gelmiştir. 19 Temmuz tarihinde 12. defa ilimize gelecek, hem Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak hem AK Parti Genel Başkanı olarak, hem de Cumhurbaşkanı adayımız olarak ilimize teşrif edecektir. Başbakanımız gelmeden önce bizim aracılığımız ile vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarını yolladı. Ordu olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğiz. Geldiği tarihte Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda 20 bin kişiye açık iftar programı vereceğiz" diye konuştu.

Başkan Enver Yılmaz konuşmasının ardından çocuklara kitap dağıttı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Enver Yılmaz 6. İftar Programını Fatsa'da Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement