Başkan Ergün'den Yaralı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'den Yaralı'ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı ziyaret etti.

21.07.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Saruhanlı'yı yakından ilgilendiren hizmetler hakkında müjdeler veren Başkan Ergün, öncelikle Saruhanlı Kavşağı'na yapılması planlanan alt geçit ile kazaların önüne geçmeyi planladıklarını söyledi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe hakkında bilgi alırken, Saruhanlı'da hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Saruhanlı ziyaretinde Başkan Ergün'e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ile birlikte Büyükşehir Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak'ta eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaralı, "İlçemize yaptığınız hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Özellikle asfaltlama konusunda destekleriniz oldu. Tabi Büyükşehir ile el ele vatandaşımıza hizmet etmeye çalışacağız. Sizde yoğun yapılanma sürecindesiniz. Bu yapılanma sona erdiğinde halkımız bunun karşılığını en işi şekilde alacaktır" dedi.

Saruhanlı'ya Kavşak Müjdesi Verdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de kendilerini konuk ettiği için Saruhanlı Belediye Başkanı Yaralı'ya teşekkür ederek, "Tabi bir yapılanma içerisindeyiz. Ama bununla birlikte projelerimizi de hayata geçirmenin çabasını veriyoruz. Bugünde Saruhan'lı ya müjde ile geldik. Bildiğiniz gibi beş ilçemize köprülü kavşak ve transit alt geçit projelerimiz var. Saruhanlı'da bu ilçelerimiz arasında. Geçtiğimiz günlerde Karayolları ile bu konuda hakkında bir görüşme yaptık ve olumlu geçti. Saruhanlı'da kazaların önüne geçmek adına bu projeyi 2015 yılında hayata geçirmek istiyoruz. Şimdiden hayırlısı olsun" diye konuştu.

Aşırı Yağmurlar İlaçlamalarda Sıkıntı Yarattı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette sinek ve haşere ilaçlamaları ile ilgili konuya da değindi. Bu yıl ilaçlamaların geçtiğimiz yıla oranla iki kat yapılmasına rağmen aşırı yağmurların sıkıntı yarattığını ifade eden Başkan Ergün, "İlave araç ve personel takviyesiyle hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Şikâyetleri minimum seviyeye indirmek için mücadele ediyoruz. Yetişemediğimiz noktalarda ilçelerden de destek alıyoruz. Burada sizlerde destek verdiniz. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Saruhanlı'ya Yeni Meydan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Saruhanlı Belediye Başkanı Yaralı ve beraberindekilerle birlikte eski belediye binası arkasında kalan ve meydan olarak düzenlenmesi planlanan alanda inceleme yaptı. Saruhanlı'ya yeni bir meydan kazandırmak istediklerini ifade eden Başkan Ergün, gerekli incelemelerin yapılmasının ardından bir proje hazırlanabileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'den Yaralı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement