Başkan Ergün: Hizmetin Siyaseti Olmaz - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün: Hizmetin Siyaseti Olmaz

Başkan Ergün: Hizmetin Siyaseti Olmaz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Demirci, Saruhanlı ve Gölmarmara Belediye Başkanlarını makamında konuk etti.

29.04.2014 15:34

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Demirci, Saruhanlı ve Gölmarmara Belediye Başkanlarını makamında konuk etti. Ziyaretlerinde görüştüğü ilçe belediye başkanlarıyla uyum içerisinde çalışma temennisinde bulunun Başkan Ergün, amaçlarının Manisa'ya hizmet etmek olduğunu belirterek," Hizmetin Siyaseti Olmaz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk olarak Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Akın'ı makamında ağırladı. Başkan Selçuk, Başkan Ergün'e yağcıbedir seccadesi ile birlikte Demirci'nin yöresel ürünlerinden hediye etti. Hep beraber uzlaşarak Manisa ve Demirci için en iyi hizmetleri verileceğine inandığını ifade eden Başkan Selçuk, "Demokrasiler de temyizi olmayan karar, halkın kararıdır. Halk ne dediyse, bize ona tabi olmak düşüyor. Gerçeklerle çatışmanın bize bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Hep beraber uzlaşarak Manisa ve Demirci için en iyi hizmetleri vereceğimize inanıyorum" dedi.

Ayrım Yok

Başkan Ergün'de, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'u da tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Geride kalan 5 yılda olduğu gibi hizmette siyaset yapmaksızın çalışacaklarını ifade eden Başkan Ergün, "Manisa'nın bütününe hizmetleri en iyi şekilde ulaştırmak amacıyla ilçe belde ve köy ayrımı yapmadan geride bıraktığımız 5 yılda olduğu gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Saruhanlı'dan Tebrik Ziyareti

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'un ardından Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Fahrettin Ayçiçek, Recep Çimat ve Burhan Tezcan Başkan Ergün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yaralı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Başkan Ergün'e çiçek takdim ederek başarılar diledi. Başkan Ergün de ziyaretleri nedeniyle Başkan Yaralı'ya teşekkür etti.

Başkan Ergün'den Birlik Beraberlik Mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün son olarak Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Cülen'i makamında ağırladı. Ziyarette MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı da hazır bulundu. Başkan Öz, Başkan Ergün'ün yeni hizmet yılını kutlayarak, görevinde başarılar diledi. Başkan Ergün de yeni dönemin birlik ve beraberlik içerisinde geçerek, Manisa'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün: Hizmetin Siyaseti Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement