Başkan Esat Öztürk Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Esat Öztürk Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede İncelemelerde Bulundu

Başkan Esat Öztürk Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede İncelemelerde Bulundu

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve beraberindeki belediye uzman ekibi Pazar gecesi aşırı yağış sonucu meydana gelen selden büyük zarar gören Yahyalı’nın Büyükçakır mahallesi dualı mevkiinde incelemelerde bulundu.

30.09.2014 16:33

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve beraberindeki belediye uzman ekibi Pazar gecesi aşırı yağış sonucu meydana gelen selden büyük zarar gören Yahyalı'nın Büyükçakır mahallesi dualı mevkiinde incelemelerde bulundu.

Sel felaketi ile ilgili incelemelerde açıklama yapan Başkan Esat Öztürk, " "Pazar gecesi selle birlikte dağlardan gelen kaya ve taş parçaları mahallenin ulaşımını, aynı zamanda Kayseri ve Yahyalı'nın önemli turizm değerlerinden olan Kapuzbaşı Şelalelerinin de ulaşımını sağlayan yolun büyük bir bölümü kullanılamaz hale gelmiştir. Ayrıca yolda selle birlikte oluşan çamur tabakası yolu tamamen ulaşıma kapatmıştır. Belediyemiz tarafından yapılan yoğun çalışmaların ardından yolun bir kısmı faaliyete açılmıştır" dedi.

Öztürk, "Ama sel yolun büyük kısmında göçükler ve yarıklar oluşturmuştur. Şuan itibari ile yolda ulaşım zor şartlarda yapılmaktadır. Özellikle yoldan ağır tonajlı araçların geçmesi büyük tehlikeleri beraberinde getirebilir. Yaptığımız durum tespitinin ardından yaklaşık 500 bin TL civarında maddi hasarın olduğu uzman ekibimiz tarafından belirlenmiştir. Yolumuzun eski haline gelmesi için her türlü çalışmalar hızla devam etmektedir. Sel felaketinde çok şükür can kaybı yaşanmamıştır" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Esat Öztürk Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement