Başkan Evcilmen, "Laf Değil, İş Üretiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen, "Laf Değil, İş Üretiyoruz"

Başkan Evcilmen, "Laf Değil, İş Üretiyoruz"

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Adayı Süleyman Evcilmen, esnaf ziyaretleri ve mahalle mitinglerine devam ediyor.

21.03.2014 12:11  Güncelleme: 12:12

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, esnaf ziyaretleri ve mahalle mitinglerine devam ediyor.

Grida Taksi Durağı'nda taksici esnafıyla kahvaltı yaparak güne başlayan Başkan Evcilmen, esnaf gezisi, mahalle toplantısı ve Çağlayan mitingi ile programına devam etti. Gittiği her yerde sevgi ve sempati ile karşılandığını kaydeden Başkan Evcilmen, "Adil Muratpaşalı 30 Mart günü kendisine ve bize yapılan haksızlığa cevap verecek" diye konuştu.

Muratpaşa Parkı'nda yapılan Muratpaşa Mahalle Toplantısı ve Çağlayan Kapalı Pazaryeri'nde yapılan Çağlayan mitinginde konuşan Başkan Evcilmen, "Muratpaşalı vefalıdır hizmeti bilir. Bazıları laf üretiyor. Biz işimize bakıyoruz. Üreten, ürettikleriyle sempati toplayan başarılı bir kampanya yürütüyoruz" dedi.

Son günlerde tanıtım araçlarına, afişlerine ve billboardlarına çirkin saldırılar yapıldığını kaydeden Başkan Evcilmen, "Biz disiplinli, ahlaklı, etik değerlere önem veren bir siyasi çalışma içindeyiz. Bizler dürüst, haksızlığın karşısında eğilmeyen, mert ve cesur insanlarız. Muratpaşa seçmeni gerçekten vefalıdır. Hizmeti iyi bilir. Muratpaşalı adildir. Haksızlığa gelemez. 30 Mart'ta Muratpaşa'da tarih yazacağız. Biz haklıyız, kazanacağız" diye konuştu.

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" diyerek Çağlayan Mahallesi'ne yapılan yatırımları dile getiren Başkan Evcilmen, "Çağlayan Mahallesi'ne 178 kilometre asfalt, 40 kilometre yol açımı, 42 kilometre kaldırım, 1 muhtarevi, 1 kreş, 7 spor kompleksi, 1 spor salonu, 1 kapalı pazaryeri yaptık. Ne kadar hayırlı işler yaptık. Yaptığımız tüm yatırımlar yerden göğe kadar Antalyamıza Muratpaşamıza helal olsun. Muratpaşamız bu güzellikleri hak ediyor" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen, 'Laf Değil, İş Üretiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement