Başkan Genç, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayi Sitesi esnafını ziyaret edip istek ve sorunlarını dinledi.

24.08.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Sanayi Sitesi esnafını ziyaret edip istek ve sorunlarını dinledi.

Başkan Genç, burada yaptığı konuşmada, Döşemealtı Sanayi Sitesi'ni Antalya- Burdur karayoluna bağlayan Barbaros Caddesi'nin bir buçuk kilometrelik bölümünün bir hafta içinde asfaltlandığını söyledi.

Döşemealtı Sanayi Sitesi'nin daha nitelikli hizmet vermesi için çalıştıklarını belirten Genç, sorunların hızlı şekilde çözülmesi konusunda üzerine düşen ne görev varsa yapacağını anlattı.

Sanayi sitesinin 300'e yakın esnafa hizmet verdiği ifade eden Genç, "Uzun yıllardır yapılmayan Barbaros Caddesi'nin bir buçuk kilometrelik kısmını esnafımızın isteği doğrultusunda yeniden düzenledik ve 2 bin ton asfalt döktük. Böylece Döşemealtı Sanayi Sitesi'ni Antalya-Burdur karayoluna bağladık" dedi.

Kamyoncular Kooperatifi'nin kullandığı yolun yarım bırakılmış asfaltını da bitirdiklerini vurgulayan Genç, "İlçe genelinde bozulan yollara 900 ton civarında asfalt döktük. Atatürk Caddesi'nin yarım kalmış refüjü düzenledik ve turunç ağaçları diktik. Yine aynı cadde üzerinde yarım bırakılan kaldırımları yaparak halkımızın ve esnafımızın hizmetine açacağız" diye konuştu.

Başkan Genç, konuşmasının ardından esnaftan gelen soruları dinleyip not aldı. Sanayi esnafı, özellikle Yunus Emre Caddesi ve sanayi içerisinde bazı noktaların hız yapan sürücüler nedeniyle yayaları tehlikeye düşürdüğünü, bunun için belirli noktalara hız rampalarının kurulmasını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement