Başkan Gençer'den Kick Boksçulara Ödül - Son Dakika
Yerel

Başkan Gençer'den Kick Boksçulara Ödül

Başkan Gençer\'den Kick Boksçulara Ödül

Ayvalık Küçükköy Kick Boks MMA Spor Kulübü Başkanı ve Takımın Teknik Direktörü Milli Sporcu Tuncay Talay, beraberinde Balıkesir İl Şampiyonu olan sporcularıyla birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

18.06.2015 17:35

Ayvalık Küçükköy Kick Boks MMA Spor Kulübü Başkanı ve Takımın Teknik Direktörü Milli Sporcu Tuncay Talay, beraberinde Balıkesir İl Şampiyonu olan sporcularıyla birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Şampiyon sporcuları makamında kabul eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, takım hakkında bilgiler aldı, sporculara bundan sonraki karşılaşmalarında da başarılarının devamını diledi.

Balıkesir'de gerçekleştirilen Kick Boks il şampiyonasına 8 sporcusuyla katılan ve 7 sporcusun altın, bir sporcusunun da gümüş madalya alan Ayvalık Küçükköy Kick Boks MMA Spor Kulübü sporcuları Nuray Koçyiğit, Elif Beyza, Aksoy Mma, Kerime Sönmez, Ömer Faruk Taksaya Mertcan Melis Deveci, Emre Kuru, Ceyhun Sayın ve Özlem Pekmez'e Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, birer hediye çeki vererek ödüllendirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gençer'den Kick Boksçulara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement