Başkan Gökçek, Şampiyonları Kabul Etti, Boks Eldivenlerini Giydi - Son Dakika
Güncel

Başkan Gökçek, Şampiyonları Kabul Etti, Boks Eldivenlerini Giydi

Başkan Gökçek, Şampiyonları Kabul Etti, Boks Eldivenlerini Giydi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Dünya Boks Şampiyonası'ndan dönen sporcuları kabul ettiBaşkan Gökçek eldivenleri giydi!

29.11.2016 11:58

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Dünya Boks Şampiyonası'ndan dönen sporcuları kabul etti

Başkan Gökçek eldivenleri giydi!

Ankara-DHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Rusya'da düzenlenen Dünya Gençler Şampiyonası'ndan madalya ile dönen sporcular ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen görüşmeye 64 kilo Dünya Gençler Boks Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir, 60 kilo Dünya 3.'sü milli sporcumuz Necat Ekinci, Genç Erkekler Boks Milli Takımı baş antrenörü Gürkan Sönmez, yardımcı antrenör Vedat Demirkol, ASKİ Spor Başkanı Ahmet Erbağ, ASKİ Genel Sekreteri Remzi Yılmaz katıldı.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Başkan Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle olimpik branşlara verdikleri desteğe dikkati çekerek, "Sadece destek vermekle kalmıyor, verdiğimiz desteğin karşılığını almak için de çok çalışıyoruz. Bu konuda Türkiye'nin en iyi belediyelerinden biri olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bugün bizleri ziyaret eden Dünya Şampiyonumuz da Dünya 3.'müz de ASKİ Spor'un sporcuları. Genç kardeşlerimizin kazandığı başarılar gelecek nesillere örnek olmaları açısından da çok önemli. Kendilerine bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"MELİH GÖKÇEK GİBİ BAŞKANLAR ARTSIN"

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de Başkan Gökçek'in sadece boksa değil hemen tüm branşlara verdiği desteğin Türk sporunun geleceği açısından son derece önemli olduğuna değinerek, "Allah, Melih Gökçek gibi başkanları artırsın. Ben herkesin huzurunda kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın verdiği desteği madalyalarla süslemek bizleri onurlandırdı. İnşallah bu sporcularımız 2020 yılında düzenlenecek olimpiyatlarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek" şeklinde konuştu. Tuğrulhan Erdemir ve Necat Ekinci, Başkan Gökçek'e boks eldivenleri giydirirken, ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Gökçek, Şampiyonları Kabul Etti, Boks Eldivenlerini Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement