Başkan Gönenç Yeni Dönem Mazbatasını Törenle Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Gönenç Yeni Dönem Mazbatasını Törenle Aldı

Başkan Gönenç Yeni Dönem Mazbatasını Törenle Aldı

30 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde, yeniden Bergama Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gönenç, yeni dönemde görev alacak Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı.

03.04.2014 18:20

30 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde, yeniden Bergama Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gönenç, yeni dönemde görev alacak Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Mazbatalar, Bergama İlçe Seçim Kurulu'nun, Sağlık Grup Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdiği törenle verildi.

Törene Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Bergama Belediyesi Meclis Üyeleri'nin yanı sıra İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlyas Develi, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mecit Kelleci, Üyeler Emine Eser, Fikret Ormancı ve Av. Zekai Uğraş katıldı.

İkinci dönem mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı İlyas Develi'nin elinden alan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, "30 Mart tarihinde gerçekleştirilen seçimde beni Bergama Belediye Başkanlığı görevine ikinci defa layık gören Bergama halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye Meclis Üyesi olan tüm arkadaşlarımı da kutluyor, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gönenç'in ardından Belediye Meclis Üyeleri'ne mazbataları verildi.

Başkan Gönenç ve Belediye Meclis Üyeleri tören sonrasında Hükümet Konağı'na geçti. Gönenç, Meclis Üyesi seçilen Yenikent Eski Belediye Başkanı Fikret Çam ve Göçbeyli Eski Belediye Başkanı Esat Karacan ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.

Törenin ardından Bergama Belediyesi'ne gelen Mehmet Gönenç, beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Belediye çalışanları, bir dönem daha birlikte görev yapacakları Başkan Gönenç'i kapıda çiçekle ve davulla karşıladı. Gönenç, belediye çalışanlarının tebriklerini tek tek kabul etti. Karşılamanın bitiminde personeli Belediye Meclis Salonu'na davet eden Bergama Belediye Başkanı, yeni dönem hedefleri ve planları ile ilgili bilgi verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gönenç Yeni Dönem Mazbatasını Törenle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement