Başkan Gümrükçüoğlu, Beşikdüzülüler'den Erdoğan İçin Oy İstedi - Son Dakika
Güncel

Başkan Gümrükçüoğlu, Beşikdüzülüler'den Erdoğan İçin Oy İstedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için Beşikdüzü ilçe halkından cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

31.07.2014 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için Beşikdüzü ilçe halkından cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

İlçedeki ziyaretlerine Beşikdüzü Belediyesi'nden başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, burada Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Önceki yıllarda yaşanan sel felaketinden dolayı ilçede ciddi bir altyapı sorunu olduğunu bildiğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, 5 yıl içinde TİSKİ vasıtasıyla bu sorunu ortadan kaldıracaklarını ifade etti. Gümrükçüoğlu ayrıca ilçenin giriş ve çıkışlarının düzenlenmesi ve Trabzon'un batı ilçelerinin asfalt ihtiyacını karşılaması için asfalt plenti kurulması için gerekli desteği vereceğini ifade etti.

Ardından ilçeyi gezen Gümrükçüoğlu, sadece Beşikdüzü, Trabzon ya da Türkiye için değil, Ortadoğu için de Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimden büyük bir zaferle çıkmasının elzem olduğunu kaydetti. Erdoğan'ın 12 yıl boyunca Trabzon'a özel önem verdiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, "Sayın Başbakanımız biz ne istediysek vermiştir. İnşallah şimdi bizlerde Trabzon olarak Sayın Başbakanımıza sahip çıkacağız. Beşikdüzü ve Trabzon Türkiye ortalamasından çok daha yüksek bir oy oranı ile Sayın Başbakanımızın arkasında bir dağ gibi duracaktır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Başkan Gümrükçüoğlu, Beşikdüzülüler'den Erdoğan İçin Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement