Başkan Gümrükçüoğlu'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Gümrükçüoğlu'na Teşekkür Ziyareti

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile beraberindeki heyet, Harmanlı-Özlü-Çardaklı grup yolunun tamamlanmasından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

30.12.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile beraberindeki heyet, Harmanlı-Özlü- Çardaklı grup yolunun tamamlanmasından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile beraberindeki AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Gürsoy, ilçenin mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na Harmanlı-Özlü-Çardaklı Grup Yolu'ndaki çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, yapılan çalışmanın vazifeleri olduğunu vurguladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Dediğiniz yollar, sanat yapıları, istinat duvarları, menfezler, bu tarz iş ve işlemeler zaten vazifemizdir. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Belediyelerimizin ne kaynakları varsa yapacağımız iş, 'halka hizmet Hakk'a hizmet' anlayışıyla bunları sahaya tatbik etmektir. Bizim yaptığımız budur, siz nezaket buyurdunuz geldiniz, bu bizim vazifemizdir. Ziyaretlerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum."

Şen ise yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ettiklerini vurgulayarak, "İşte yapılan çalışmanın fotoğrafları burada. Teşekkür ediyoruz. Söz verdiniz, sözünüzü yerine getirdiniz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Gümrükçüoğlu'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement