Başkan Gümrükçüoğlu Yıldızlı TOKİ'de Müjde Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu Yıldızlı TOKİ'de Müjde Verdi

Başkan Gümrükçüoğlu Yıldızlı TOKİ\'de Müjde Verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat’ın Yıldızlı Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının sakinleriyle bir araya geldi.

03.06.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat'ın Yıldızlı Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarının sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün'ün de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşların sorularını cevaplayan Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon il genelinde bu yıl 20 milyon TL'lik betonlama, 30 milyon TL'lik de asfaltlama çalışması yapmakta olduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, yollara harcanacak olan toplamda 50 milyon TL'nin aslan payının Akçaabat'a tahsis edildiğini ifade etti.

Yıldızlı TOKİ sakinlerinin talepleri üzerine bölge halkına bir de müjde veren Gümrükçüoğlu, "Evet aslan payını Akçaabat'a tahsis ettik. Akçaabat'a feda olsun. Bununla da kalmadık. Şinik'te üretilen kaliteli filler malzemenin de hepsini Akçaabat'a tahsis ettik. Şimdi yine bununla da kalmayacağız. Akçaabat'a bu verdiklerimizin dışında Yıldızlı TOKİ yolunda 1 milyona mal olacak olan asfaltlama çalışmasını da Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapacağız. Bizzat ben takip edeceğim. Ama ben kalitesiz iş yapmam. Önce zeminini hazırlayıp sonra asfaltı sereceğiz" şeklinde konuştu.

Yıldızlı TOKİ sakinleri de Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye otobüs seferlerini başlatmasının kendilerini çok rahatlattığını ifade ederken Başkan Gümrükçüoğlu'na yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu Yıldızlı TOKİ'de Müjde Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement