Başkan İmamoğlu Peryön İnsan Yönetimi Kongresi'nde Konuşacak - Son Dakika
Güncel

Başkan İmamoğlu Peryön İnsan Yönetimi Kongresi'nde Konuşacak

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) üyesi ilk belediye olan Beylikdüzü’nde yaşanan değişim, 22’nci PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi’nde iş dünyası ile paylaşılacak.

02.10.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) üyesi ilk belediye olan Beylikdüzü'nde yaşanan değişim, 22'nci PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi'nde iş dünyası ile paylaşılacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kongrede bir konuşma yaparak, "Beylikdüzü'nde yaşanan değişimde belediyenin insan kaynakları biriminin etkisini ve İK'nın belediye yönetimindeki stratejik iş ortaklığını" anlatacak.

Beylikdüzü Belediyesi, 4-5 Kasım'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak olan 22'nci PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi'ne katılıyor. Beylikdüzü Belediyesi'nin fuar alanındaki standında ilçeyle ilgili her türlü bilgiye ulaşmak mümkün olurken, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongrenin ilk günü bir konuşma yapacak. Avrupa'nın alanında en büyük organizasyonu olan kongrede İmamoğlu, Beylikdüzü'nde "yaşanan değişimde belediyenin insan kaynakları biriminin etkisini ve İK'nin belediye yönetimindeki stratejik iş ortaklığını" anlatacak.

Beylikdüzü Belediyesi olarak PERYÖN'e üye olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını söyleyen İmamoğlu, binlerce kişilik çalışana sahip belediyelerin hizmet kalitelerini arttırmaları için en büyük önemi İnsan Kaynakları birimlerine vermeleri gerektiğini söyledi.

22'nci İnsan Yönetimi Kongresi'nde, Beylikdüzü'nde yerel seçim sonrasında yaşanan değişimde liderliğin ve insan yönetiminin etkisini anlatacağını belirten İmamoğlu, "Bir bütünün tamamından faydalanmak için yalnızca ücretli çalışanları değil, şehrin tamamını insan kaynağı olarak görüyoruz. Burada yaşayan herkes belediyeden faydalanıyor ve belediye de burada yaşayan herkesten faydalanıyor. Aslında Beylikdüzü bir işyeri, belediye ise oyun kurucu, yönlendirici. Belediye başkanının bu oyun kurucu insan kaynağının lideri olduğunu düşünüyorum. Bu anlayışın sadece belediyelerde değil ülkelerin yönetim anlayışında da olması gerekiyor. Yaratmak istediğimiz oluşumda bireyin değerli kılındığı ve kendisini yaşadığı ortamın bir parçası olarak gördüğü bir anlayış var" dedi.

İmamoğlu'nun konuşma yapacağı oturumu Hürriyet İK Gazetesi/ Hürriyet Kampüs Genel Yayın Yönetmeni Serdar Devrim yönetecek. Oturumun diğer konuşmacıları, General Electric Türkiye İnsan Kaynakların Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Belgin Ertam ve de Facto İnsan Kaynakları Direktörü Oğuz Erdoğan. Oturumda katılımcılar; İK'nın organizasyon içerisindeki stratejik konumlanması, değişen ve gelişen sorumluluk alanları ile yeni oyun kurallarına değinecek, deneyim ve uygulama örnekleri ile iş ortağı stratejist İK departmanları oluşturmanın ipuçlarını paylaşacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan İmamoğlu Peryön İnsan Yönetimi Kongresi'nde Konuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement