Başkan Işık, Yaşlılar Haftası'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Işık, Yaşlılar Haftası'nı Kutladı

Başkan Işık, Yaşlılar Haftası\'nı Kutladı

Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı İsmail Işık, yaşlılar haftası dolayısı ile Biga’da ki huzurevini ziyaret etti.

26.03.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesi Belediye Başkanı İsmail Işık, yaşlılar haftası dolayısı ile Biga'da ki huzurevini ziyaret etti. Yaşlıların tek tek ellerini öpen Başkan Işık, "Sizler bizim dünden bugüne değerlerimizi yansıtan büyüklerimizsiniz. Sizlerin yanında olmak bizlerin en büyük görevidir" dedi.

Her yıl 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, eşi Ruhan Işık ve Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Meclis üyesi Canan Capalov ile birlikte huzur evini ziyaret ettiler. Ziyarette huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek karanfil verip haftalarını kutlayan Başkan Işık, "Tecrübeli büyüklerimiz olarak gördüğümüz yaşlılarımız dünden bugüne değerlerimizi gelecek kuşaklara yansıtan değerli varlıklarımız. Birçoğu ulusumuz için yararlı evlatlar yetiştirmiş ancak, oluşan koşullar gereği hayatlarının geri kalan bölümünü huzurevlerinde geçiren değerli büyüklerimiz ile birlikte olmak ve onları yalnız bırakmak istemedik. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak en önemli görevlerimizdendir" dedi. Işık ve beraberindekiler, daha sonra huzurevi sakinlerine pasta ikram etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Işık, Yaşlılar Haftası'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement