Başkan Kadıoğlu, Samyeli'nin 2'nci Yıl Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadıoğlu, Samyeli'nin 2'nci Yıl Coşkusuna Ortak Oldu

Başkan Kadıoğlu, Samyeli\'nin 2\'nci Yıl Coşkusuna Ortak Oldu

Samyeli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından, Esenyurt Nikah Sarayı'nda veli kaynaşması ve öğrenci motivasyonu için düzenlenen 2’nci yıl kutlamalarına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

24.03.2014 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samyeli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından, Esenyurt Nikah Sarayı'nda veli kaynaşması ve öğrenci motivasyonu için düzenlenen 2'nci yıl kutlamalarına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Samyeli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin düzenlemiş olduğu 2'nci yıl kutlamasında engelli öğrencilerin mutlulukları dikkat çekti. Nikah Sarayında gerçekleşen 2 yıl kutlamalarında Samyeli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, "Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlayarak kendi kendine yetebilen birey haline gelebilmeleri için çalışıyoruz. Ayrıca engellilere desteklerini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na tüm engelliler adına teşekkür ederiz" dedi.

"DERTLERİNE DERMAN OLDUK"

Her insanın bir engelli adayı olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "1994 yılında şuan Başbakanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmet çalışmaları bugüne kadar devam etmiştir. Esenyurt Belediyesi olarak 2004 yılında oluşturduğumuz Engelliler Koordinasyon Merkezimiz ile ilçemizde yaşayan binlerce engelli kardeşimizin dertlerine derman olmaya çalıştık. AK Parti yönetimi ile artık engelliler yok sayılmıyor ve onların da sağlam insanlar gibi yaşamsal haklarının olduğunu her platformda dile getiriyoruz. Esenyurt'ta, İstanbul'da ve Türkiye'de engelli ve engelli aileleri aldıkları hizmetlerle artık sıkıntı çekmiyorlar" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kadıoğlu, Samyeli'nin 2'nci Yıl Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement