Başkan Karabacak Vali Topaca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabacak Vali Topaca'yı Ziyaret Etti

Başkan Karabacak Vali Topaca\'yı Ziyaret Etti

Hatay Kırıkhan-Darıca Gençlerbirliği maçı için Hatay'a giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret ederek maça davet etti.

30.03.2015 12:43  Güncelleme: 12:56

Hafta sonu oynanan Hatay Kırıkhan- Darıca Gençlerbirliği maçı için Hatay'a giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret ederek Darıca Gençlerbirliği forması hediye edip maça davet etti.

Halen Hatay Valisi olan Ercan Topaca nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Karabacak'a teşekkür ederken, Kocaeli de görev yaptığı süre boyunca tüm belediye başkanları ve mülki amirlerle birlikte güzel işlere imza attıklarını ifade etti. Kocaeli'nin kendisinde ayrı bir yeri olduğuna vurgu yapan Vali Topaca şampiyonluk yarışı veren Darıca Gençlerbirliği'ne de başarılar diledi.

Vali Topaca'ya Kocaeli'nin selamlarını ileten Başkan Karabacak ise Kocaeli'ye büyük hizmetlerde bulunan Topaca'ya teşekkür ederek, Kocaeli halkının hizmet verdiği süre boyunca kendisinden son derece memnun olduğunu ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabacak Vali Topaca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement