Başkan Karabağ: "Bayraklı'ya Haksızlık Yapıldı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ: "Bayraklı'ya Haksızlık Yapıldı"

Başkan Karabağ: "Bayraklı\'ya Haksızlık Yapıldı"

Bayraklı Belediye Başkanı ve CHP bayraklı Belediye Başkan adayı Hasan Karabağ, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği Alparslan, 75'inci yıl, Adalet ve Çay mahallesi sakinlerine seslendi.

28.03.2014 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı ve CHP bayraklı Belediye Başkan adayı Hasan Karabağ, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği Alparslan, 75'inci yıl, Adalet ve Çay mahallesi sakinlerine seslendi. "Kentsel dönüşüm ile kimse sizleri buradan çıkaramaz, ben sizlerin onayı olmayan hiçbir projede yokum" diyen başkan Karabağ, "Evlerinizi rantçılara satmayın. Satarsanız hakkımı helal etmem. Bayraklı'ya bugüne kadar haksızlık yapıldı ama artık olmayacak. 50 yıllık geri kalmışlık yavaş yavaş giderilecek" diye konuştu.

Seçimlere saatler kala mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı ve CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hasan Karabağ, ilçenin yeni belediye olması nedeniyle mutlaka eksikliklerinin olacağını ifade ederek, yeni dönemde önceki yıllarda biriken geri kalmışlığın yeni yatırımlarla giderileceğini söyledi. Bayraklı'ya yatırımlar ve istihdam konularında merkezi hükümet tarafından haksızlık yapıldığını anlatan Karabağ, "Biz burada büyüdük, burada öleceğiz. Bu işin partisi yok. Hangi görüşten olursanız olun ama ülkemizin refahı, barışı, huzuru için bu ülkeyi soyanlardan, çalanlardan yana olmayın. Sandıktan beni çıkarırsanız başımın üstünde yeriniz var. Çıkarmazsanız da canınız sağolsun. Yalnız şunu iyi bilin ki; sizin rızanız olmayan hiçbir projede kentsel dönüşüm veya bir başkası farketmez ben de olmam ve sizleri buradan çıkaracak bütün kişilere ve anlayışa da karşı çıkar, sizinle birlikte savaşırım. Buranın cefasını biz çektik, sefasını sürmek de bizim hakkımız" diye kaydetti.

"HAKKIMI HELAL ETMEM"

Kentsel dönüşüm kapsamında vatandaşların evlerini satmamasını her fırsatta dile getiren Başkan Karabağ, "Evlerinizi rantçılara teslim etmeyin. Sakın satmayın. Sizlerin evlerini alıp, buradan gönderecek zihniyetin kurbanı olmayın. Evlerinizi satarsanız hakkımı helal etmem. Ben sizlerin çoğunluğunun onayı olmayan bir dönüşüm istemiyorum. Böyle olacaksa olmasın, kalsın bu kentsel dönüşüm. Başka bir yolla kendiliğinden çözülebilecek başka bir formül buluruz. Bu nedenle haftasonu yapılacak seçim çok önemli. Sandıktan müteaahhitleri değil, halkı, bizleri çıkaralım." dedi.

BURADA BÜYÜDÜK, BURADA ÖLECEĞİZ

Akşam saatlerinde Erzurum Bulgurlular Derneği üyeleriyle de bir araya gelen Karabağ, "Erzurum denilince akla Kahramanlık gelir, vatan sevgisi gelir, Kurtuluş mücadelesi gelir, Ulu Önder Atatürk gelir, Türk bayrağı gelir. Bayraklı'daki nüfus yoğunluğu olarak Erzurumlular Manisalılardan sonra ikinci sırada dolayısıyla ben kendimi küçük bir Erzurum Belediye başkanı olarak görüyorum ve bununla da büyük gurur duyuyorum" dedi. Daha sonra Adalet mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Karabağ, " Bu bölgeye kilit parke döşedik ve gerekli tüm yerlerede bunu uygulayacağız. Hem hijyen açısından hem de yağmur suyunun tahliyesi bakımından önemli yol katettik. Çaymahallesi pazarını da mahalle arasından kaldırıp, yerine katlı pazar yapacağız. Smyrna meydanında deve güreşleri yapılan alanda belediyeye terk edilmesi gereken 4 bin metrekarelik bir alan var. Buraya katlı, kapalı ve otoparklı modern bir pazar yapıp, büyük ölçüde mahalle aralarındaki çağ dışı pazarları kaldırıp, modern hale getireceğiz. Bugüne kadar Bayraklı'ya yapılan iş ve yatırım haksızlıklarını gidermeye çalışıyoruz. Mutlaka eksikliklerimiz var ancak yeni bir ilçe ve belediye olarak elimizden geldiğince gayret ederek, sorunları çözüyoruz, yeni dönemde de aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Biz rantın değil, halkın yanındayız. Buralarda doğduk, büyüdük, buralarda da öleceğiz " diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ: 'Bayraklı'ya Haksızlık Yapıldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement