Başkan Karabağ'dan Vatandaşlara Bağış Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ'dan Vatandaşlara Bağış Çağrısı

Başkan Karabağ\'dan Vatandaşlara Bağış Çağrısı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, kullanılmayan eşyalar belediyenin açtığı eşya bankasından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

01.09.2015 11:40

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kullanılmayan eşyalar belediyenin açtığı eşya bankasından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, "Yoğun talepten dolayı stoklarımızda eşya kalmadı. Hemşehrilerimizden kullanmadıkları eşyaları belediyeye bağışlamalarını istiyorum" dedi.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek tek tek yardımına koşuyor. Bu yılın ilk yedi aylık diliminde 162 ailenin eşya ihtiyacını gideren belediye ekipleri, kullanılmayan eşyaları vermek isteyenlerin adreslerine giderek eşyaları teslim alıyor. Ekipler, ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını dikkate alarak bu eşyaları evlerine kadar ulaştırıyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediyeye verilen eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, yoğun taleplerden dolayı stoklarda eşyaların kalmadığını söyledi. Karabağ, "İlçemizde dar gelirli vatandaş sayımız oldukça fazla. Belediye olarak imkanları dahilinde bu kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yoğun talepten dolayı stoklarımızda eşya kalmadı. Hemşehrilerimizden kullanmadıkları eşyaları belediyeye bağışlamalarını istiyorum. Ekiplerimiz bir telefonla belirtilen adresten eşyaları alacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Bu konuda hassas bir araştırma yaptığımızın da bilinmesini isterim" dedi.

Belediye yetkilileri ise, vatandaşların ev ve iş yerlerinde kullanmadıkları beyaz eşya, halı, yatak, dolap gibi eşyaları Sosyal Yardım işleri Müdürlüğünü'nün 0 (232) 371 71 85 numaralı telefonunu arayarak bağışlayabileceğini bildirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ'dan Vatandaşlara Bağış Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement