Başkan Karakullukçu Tebrikleri Kabul Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karakullukçu Tebrikleri Kabul Ediyor

Başkan Karakullukçu Tebrikleri Kabul Ediyor

Arifiye Belediye Başkanlığına yüzde 65.5 gibi rekor bir oyla yeniden seçilen Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, ziyaretçi akınına uğradı.

01.04.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye Belediye Başkanlığına yüzde 65.5 gibi rekor bir oyla yeniden seçilen Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, ziyaretçi akınına uğradı.

Belediye Hizmet Binasına gelen Başkan İsmail Karakullukçu'yu ilk olarak Arifiye Belediyesi personeli tebrik etti. İlerleyen saatlerde, AK Parti ilçe yönetimi, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından tebrik edilen Başkan Karakullukçu, "Bizleri aday adaylığı sürecinden itibaren gerek seçim sürecinde yaptığımız mitinglerde, gerek köy ve mahalle ziyaretlerimizde yalnız bırakmayan, bizlerden ilgisini ve sevgisini esirgemeyen başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam olmak üzere milletvekillerimize, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na, İl Başkanımız Recep Uncuoğlu'na, İlçe Başkanı Ethem Çınar'a, İlçe Yönetim Kurulu üyelerine, Meclis üyesi arkadaşlarıma, AK Partiye ve Arifiye'ye gönül veren değerli gönül dostlarıma çok çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

Arifiye'nin Sakarya'nın yıldızı olacağını ifade eden Başkan Karakullukçu, "Biz, Ak kadrolar olarak geçtiğimiz beş yıllık süreçte 'Arifiye her şeyin en iyisine layıktır' düsturuyla hareket ettik. İlçemizi sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkındırmak için, düzenli ve yaşanılabilir bir şehir kültürü oluşturmak için var gücümüzle çalıştık. Sizler için, sayın büyüklerimizin desteğiyle tüm bakanlıkların, kamu kurum ve kuruluşların kapısını çalarak, Arifiye'ye bir çok yatırımın gelmesini sağladık. Yeni süreçte Arifiye daha da gelişecek, yapılacak yatırımlarla Sakarya'nın yıldızı olacaktır. Seçim çalışmalarımız süresince sizlere söz verdiğimiz yatırımları, Allah'ın izniyle hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Arifiye bize güvendi, Arifiye bize sahip çıktı. Seçimlerde Sakarya Türkiye'nin şampiyonlarından, Arifiye ise, Sakarya'nın şampiyonu oldu. Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayarak, bize verdiğiniz emanete sahip çıkacak azim, kararlılık ve cesaret bizde var. İnşallah önümüzdeki günlerde, her kesi kucaklayan sosyal belediyecilik anlayışımızla, insan odaklı hizmet anlayışımızla size hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan başta değerli büyüklerimiz olmak üzere, herkese tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karakullukçu Tebrikleri Kabul Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement