Başkan Karaosmanoğlu, "Kavurt Çiftinin Amel Defterleri Hiç Kapanmayacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, "Kavurt Çiftinin Amel Defterleri Hiç Kapanmayacak"

Başkan Karaosmanoğlu, "Kavurt Çiftinin Amel Defterleri Hiç Kapanmayacak"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, okul ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

18.05.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, okul ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit'te eğitim kurumlarını ve çarşı esnafını ziyaret etti. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi ve Uğur Okulları Temel Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, İzmit çarşı esnafına da konuk oldu.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi'ne konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu hayırlı hizmetten dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Selma ve Mesut Kavurt kardeşlerimi kutluyorum diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Eğitim yuvamızın arsasını aldılar ve bu güzel binayı çevre dokusuna uygun olarak imar ettiler. Çok güzel bir estetik ve görünüme sahip binamızı, Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışladılar. Akçakoca mahallemizde kurularak pratik hayata dönük ve çalışmayı öğreten bu eğitim yuvası örnek bir proje oldu" dedi.

Daha sonra Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi'nde konuk olan Başkan Karaosmanoğlu burada yaptığı açıklamada, "İnşallah buradan güzel çocuklar ve gençler yetişecek. Mesut ve Selma kardeşlerimizin amel defterleri de bu sayede hiç kapanmayacak" ifadelerini kullandı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Selma ve Mesut Kavurt Öğrenim Birimi'ne ziyaretinde son olarak ortaya koyulan eserden dolayı mutluluk duyduğunu da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Mesut Bey bu hizmetin aldığı hazla bir Anaokulu yapmak istiyor. Bu arzu gerçekten takdir edilecek bir durumdur. Büyükşehir olarak bizlerde kendilerine gereken her türlü desteği vereceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu daha sonra Uğur Okulları Temel Lisesi'ni ve İzmit çarşı esnafını da konuk oldu. Uğur okullarının daha önce kendilerine ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, iadeyi ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Aynı zamanda eğitim kurumunu da yerinde gören Başkan Karaosmanoğlu, yöneticilere başarılar diledi. Buradaki ziyaretin ardından Fethiye caddesi esnafına konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla da sohbet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, 'Kavurt Çiftinin Amel Defterleri Hiç Kapanmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement