Başkan Karaosmanoğlu'ndan Mavi Bayrak Töreni ve Kadınlar Plajı Açılışına Davet - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Mavi Bayrak Töreni ve Kadınlar Plajı Açılışına Davet

Başkan Karaosmanoğlu\'ndan Mavi Bayrak Töreni ve Kadınlar Plajı Açılışına Davet

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kerpe sahili ve Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

15.07.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kerpe sahili ve Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli'leri davet etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli'leri davet etti. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca özellikle Miço koyu Kadınlar plajındaki çalışmaları yakından takip etti. Yaz aylarının ve deniz sezonun en hareketli bölgesi Karadeniz sahilindeki ikinci Mavi Bayraklı plajı Kerpe içinde tören düzenlenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kadınlarımızın sesine kulak verdik ve Kandıra ilçemizin Kerpe'deki Miço Koyunu kadınlar plajı olarak kentimizin hizmetine aldık. Miço Koyu kadınlar plajımızda hanım kardeşlerimiz kumsalda güneşlenebileceği mükemmel bir ortamı kendilerine hazırladık. Cumartesi günü açılışını yapacağımız kadınlar plajımızda hanımlar kendilerini özel hissedecekler. Ulaşım konusunda da ilçelerimizden çalışmalarımız var. Sosyal donatılarında olacağı kadınlar plajında kızlarımıza ve annelerimize hizmet edecek. Hanım kardeşlerimizin, Kerpe Miço Koyu kadınlar plajını gelip tanımalarını ve denize girmelerini tavsiye ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Kerpe'ye mavi Bayrak verilmesi ve akabindeki kadınlar plajının açılış törenleri 16 Temmuz Cumartesi günü 10.30'da kent protokolü ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu'ndan Mavi Bayrak Töreni ve Kadınlar Plajı Açılışına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement