Başkan Keskin, İstanbul'daki Ödemişli'lerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Keskin, İstanbul'daki Ödemişli'lerle Buluştu

Başkan Keskin, İstanbul\'daki Ödemişli\'lerle Buluştu

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İstanbul temaslarında Ödemişliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Ödemişliler buluşmasına katıldı.

08.12.2013 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İstanbul temaslarında Ödemişliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Ödemişliler buluşmasına katıldı. Keskin, yemekte belediye çalışmalarını anlattı.

İstanbul'daki Ödemişlileri bir araya getirmek ve dayanışmanın sağlanması amacıyla Yeşilyurt Spor Tesislerinde düzenlenen geceye, eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Turizm ve Kültür eski Bakanı Alev Coşkun, Sosyal Güvelik uzmanı Ali Tezel ve çok sayıda Ödemişli katıldı.

"ÖDEMİŞLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR"

Ödemiş Belediyesi yöneticileriyle birlikte yemeğe katılan Başkan Bekir Keskin yaptığı konuşmada, "Ödemiş sevgisi içimize işlemiş. Göç alan bir kent olmadığımız için birbirimize kenetlenmiş durumdayız. İstanbul da yaşadığım dönemde fırsat buldukça bu organizasyonlara katılmaya çalışıyor ve sizlerle buluşuyorduk. Bugünde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ödemişli olmak bir ayrıcalıktır" dedi. Belediye hizmet ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Keskin, "Yapılan çalışmalarda Ödemiş'in çevresiyle merkezini bütünleştirmeye çalıştık. Bunu da son altı ayda daha iyi gözlemliyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu projelerin devamını diliyorum. Ödemişliler her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Gece boyunca Ödemişlilerle sohbet eden Belediye Başkanı Bekir Keskin'e, İstanbul'daki Ödemişliler Derneği Başkanı Mehmet Şahan tarafından efe figürünün bulunduğu şilt hediye edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keskin, İstanbul'daki Ödemişli'lerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement