Başkan Mustafa Güler: Kütahya'yı, Tavşanlı Belediyesi Yükseltti - Son Dakika
Yerel

Başkan Mustafa Güler: Kütahya'yı, Tavşanlı Belediyesi Yükseltti

Başkan Mustafa Güler: Kütahya\'yı, Tavşanlı Belediyesi Yükseltti

Tavşanlı’nın AK Parti’li Belediye Başkanı Mustafa Güler, TÜİK’in Türkiye genelinde ki verilerini hatırlatarak ’Alt Yapı Yatırımları’ nda Kütahya’nın 7. sırada bulunduğunu, bu başarının ardında da Tavşanlı imzasının olduğunu ifade etti.

27.10.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı'nın AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Güler, TÜİK'in Türkiye genelinde ki verilerini hatırlatarak 'Alt Yapı Yatırımları' nda Kütahya'nın 7. sırada bulunduğunu, bu başarının ardında da Tavşanlı imzasının olduğunu ifade etti.

Tavşanlı Belediyesi'nin 2015 bütçesini 60 milyon TL olarak açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Güler, şehir merkezi başta olmak üzere mahallerde yürütülen alt yapı çalışmalarının Ankara'da taktir topladığını ifade etti.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2014 verilerini baz alan ve Kütahya'nın Türkiye genelinde 7. Sıraya yükseldiğini hatırlatan Mustafa Güler, bu başarının arkasında Tavşanlı imzası olduğunu kaydetti.

Güler, Tavşanlı halkının bu çalışmalara sahip çıkmasını isteyerek şunları kaydetti: "Ben Tavşanlı halkından yapılan hizmetlere sahip çıkmasını istiyorum. Sabır noktasında geçmişte çok sabrettiler hakikatten bu konuda müteşekkiriz. Tavşanlı Kütahya Bölgesinde en fazla yatırım yapan belediyeler arasındadır. Bir örnek verecek olursak Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 2014 yılı içerisinde Kütahya alt yapı yatırımları konusunda Türkiye'de 7. İl olarak açıklandı. Kütahya'yı alt yapı yatırımları olarak 81 il içerisinde 7. sıraya oturtturan Tavşanlı'nın yapmış olduğu yatırımlardır."

"RAHATSIZ EDİCİ ELEŞTİRİLERE MARUZ KALIYORUZ"

Zaman zaman kendilerini rahatsız edici eleştiriler aldıklarını dile getiren Mustafa Güler, halkla olan beraberliklerine el ele vererek devam etmek istediklerini söyledi. Güler, "Halkımızdan sadece ve sadece dua istiyoruz, destek istiyoruz, sabır istiyoruz. Zaman zaman haksız ve zaman kaybına neden olan eleştiriler alıyoruz. Tavşanlı'nın geleceğini düşünerek hareket etmemiz gerekir. Hep birlikte bunu yapalım. Nasip olursa inşallah önümüzdeki dönem içerisinde organize sanayinin 2. etabıyla ilgilide müjdeli haberler vermek istiyorum" diye konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mustafa Güler: Kütahya'yı, Tavşanlı Belediyesi Yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement