Başkan Orhan'da Prof. Dr. Akdağ'a Kentsel Dönüşüm Brifingi - Son Dakika
Yerel

Başkan Orhan'da Prof. Dr. Akdağ'a Kentsel Dönüşüm Brifingi

Başkan Orhan\'da Prof. Dr. Akdağ\'a Kentsel Dönüşüm Brifingi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında brifing aldı.

16.01.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında brifing aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Erzurum'da, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile teşkilat mensuplarının ve belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Akdağ, Başkan Orhan'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İlçede başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, yapılan hizmetler ve planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Orhan, kentsel dönüşümde ciddi mesafe aldıklarına vurgu yaparak, Ilıca'da yapımı devam eden 380 konut, 114 işyeri inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti. Gezköy kentsel dönüşüm alanının yapılaşmaya hazır hale geldiğine işaret eden Başkan Orhan, bu çalışma sezonunda da buraya kazmayı vurmayı amaçladıklarını, Ilıca Yeşil Mahalle'nin dönüşümünde son aşamaya gelindiğini ve Bahçelievler dönüşüm alanı için de TOKİ ile protokol aşamasına geldiklerini kaydetti.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının yanısıra diğer projelerinin de devam ettiğine vurgu yapan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bir gençlik merkezi kazandırma noktasında çalışmalarının sürdüğünü, diğer belediyecilik hizmetlerinin de hız kesmeden devam ettiğini belirtti. İlçeyi termal turizmde marka değer yapmak için çalıştıklarının da altını çizen Başkan Orhan, termal tesislerde hizmet kalite ve standartlarını her geçen gün yükselttiklerini, ilçeyi termal turizm merkezi haline getirmek için çalıştıklarını vurguladı. Dadaşkent ve Ilıca'nın yanısıra 69 adet mahalle statüsündeki köye hizmet ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Orhan, belediye imkanlarını eşit bir şekilde ilçenin her köşesine yaydıklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ da, Erzurum'un gelişimine ve dönüşümüne yönelik çalışmaları yakından takip ettiklerine işaret ederek, yerel yönetimlerin hazırladığı projelerin, Ankara'da ve merkezi hükümet nezdinde takibi noktasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Orhan, nazik ziyareti için Prof. Dr. Akdağ'a teşekkür ederek, bu yıl Hentbol Birinci Ligi'nde Erzurum ve Aziziye'yi başarılı bir şekilde temsil eden Termalspor'un üzerine Recep Akdağ yazılı 25 numaralı formasını hediye etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Orhan'da Prof. Dr. Akdağ'a Kentsel Dönüşüm Brifingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement