Başkan Özcan Erdemliler ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Özcan Erdemliler ile Buluştu

Başkan Özcan Erdemliler ile Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Erdemli'yi ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnaf ile buluştu.

27.03.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Erdemli'yi ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnaf ile buluştu.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge, CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Alparslan Yaraşır ve yüzlerce vatandaş katıldı. Erdemli'nin yıllarca kökleşmiş sorununu çözmek için Büyükşehir'in büyük projeleri olduğunu vurgulayan Özcan, "Size en güzel hizmetleri, hızlı bir şekilde getirebilmemiz için hem Büyükşehir'de, hem de Erdemli'de CHP'yi göreve getirin ki, fikir ayrılığına düşmeyelim. 15 yıllık tecrübemle Erdemli'yi, şu anki durumundan 15 yıl ileriye götüreceğiz" dedi.

Erdemli 'de alt ve üst yapı, çevre düzenlemesi, sosyal alanlar, kanalizasyon, içme suyu, hal kompleksi, canlı hayvan pazarı, modern semt pazarı konusunda ciddi çalışmalar yapılması gerektiğini dile getiren Özcan, "Bu saydığım projeler, bir kentin olmazsa olmazıdır. Ama maalesef insana yatırım yapan bir hizmet anlayışı yok. Sosyal belediyeciliğe önem veren bir belediye başkanı olarak, yeni dönemde 'insan odaklı' projelere daha çok ağırlık vereceğiz. Bakıma muhtaç yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza ücretsiz evde sağlık ve temizlik hizmeti veriyoruz. Bu projemizi bütün ilçelerimiz de uygulayacağız. Ev eşyası ve giysi bankası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olacağız. Ayrıca her ilçede kuracağımız ekmek fabrikası ile dar gelirli vatandaşlarımıza ucuz ve sağlıklı ekmek sunacağız. Erdemli'de 'aşevleri' kurarak, yoksul vatandaşlarımıza yemek ve gıda yardımı yapacağız. Kadın sığınma evleri ve öğrenci yurtları yapacağız. Hükümet izin verdiği takdirde de öğrencilerimize burs vereceğiz. Meslek edindirme ve teknik eğitim kursları ile yabancı dil, tiyatro, müzik, spor gibi kurslar da düzenleyerek gençleri geleceğe hazırlayacağız. Ayrıca, belediyemizin taşeron firmalarının Erdemli'de yapacağı hizmetlerde, bütün işçileri Erdemli halkından alacağız. Böylece işsizlik sorununa da çözüm üretmiş olacağız. Yeni dönemde alacağız 100 otobüsün bir kısmını Erdemli'ye vereceğiz, böylece daha hızlı ulaşım imkanı sağlayacağız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özcan Erdemliler ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement