Başkan Özgüven Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı

Başkan Özgüven Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’de Hac vazifesini yapmak için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını uğurladı.

06.09.2015 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli'de Hac vazifesini yapmak için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını uğurladı.

Fatih Camii bahçesinde düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan hacı adaylarını uğurlama programında hacı adaylarına bilgiler verildi. Ereğli'de kutsal topraklara uğurlanan 75 hacı adayının heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmadı. Hacı adaylarını uğurlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hacı adaylarına çeşitli hediyeler takdim etti.

Kutsal bir görevin yolculuğuna hep beraber tanıklık ettiklerini belirten Özgüven, hacı adaylarından tüm İslam alemi için dua etmelerini istedi. Tüm hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyen Özgüven, "Değerli hacı adayları, çok kutsal bir göreve gidiyorsunuz. Dualarınız insanlığın huzuru ve barışı için olsun" dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, annesi Fadimana Özgüven'i de kutsal topraklara uğurladı. Özgüven, annesinin elini öperek helallik istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement