Başkan Özgüven, Yürütülen Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özgüven, Yürütülen Çalışmaları Denetledi

Başkan Özgüven, Yürütülen Çalışmaları Denetledi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Çömlekçi Mahallesinde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

18.11.2015 14:31

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Çömlekçi Mahallesinde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Sabah mesaisine Çömlekçi Mahallesinde başlayan Başkan Özgüven, esnafları ziyaret ederek 'hayırlı işler' dileğinde bulundu. Esnaflarla çay içen Özgüven, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak ilgili müdürlüklere talimat verdi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Özgüven, hal hatır sordu, sorunlarını dinledi.

25 YIL SONRA ASFALT DÖKÜLDÜ

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve silindir kullanarak asfaltın sıkıştırılmasını sağlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, altyapı çalışması tamamlanan cadde ve sokakları sıcak asfaltla kapladıklarını söyledi.

Vatandaşların "25 yıldır ilk defa asfalt yüzü görüyoruz. Allah sizden razı olsun" demeleri ile duygulanan Özgüven, "Vatandaşlarımızın bu ifadeleri bizleri onure etti. Ben Özkan Özgüven olarak bu hizmeti cebimden yapmıyorum. Ben idare başındaki bir yetkiliyim. Vatandaşlarımız Belediye Başkanı olarak bana bu yetkiyi vermiş, bizde bize verilen bu emaneti en iyi şekilde hizmete dönüştürmek gayretindeyiz" dedi.

"BÜYÜKŞEHİRLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını kaydeden Özgüven, "Şehir merkezinde yıllardır el atılmayan kanalizasyon, su borusu gibi işlemleri yavaş yavaş bitiriyoruz. Önümüzdeki günlerde daha güzel bir Ereğli, kent kimliği almış bir Ereğli, imar ve mimari açıdan değişen bir Ereğli, sosyal ve yeşil doku bazında gelişen bir Ereğli'yi hep birlikte oluşturmak için çalışıyoruz. Çalışmalarımızın kamuoyunda takdir görüyor. Onların ilgileri, sevgileri, hoşgörüleri bizi motive ediyor, kamçılıyor. Belediye olarak bu çalışmaları artırarak devam ettireceğiz" diye konuştu.

"ÖZ KAYNAKLARIMIZLA ARSA ALIYORUZ"

Başkan Özgüven, Ereğli Belediyesinin araç parkını genişlettiklerini ifade ederek, "Sıcak asfaltta kullandığımız bu silindir yeni alındı. Araç parkımızı yeniliyoruz. Önümüzdeki günlerde 3 kamyon, 1 greyder ve silindir daha gelecek. Bunları Belediye olarak kendi imkanlarımızla alıyoruz. Göreve başladığımızda yaşadığımız ekonomik ve personel noktasındaki sıkıntıları aşmış durumdayız. Artık Ereğli Belediyesi hiçbir kredi kullanmadan, hiçbir destek almadan kendi öz bütçesi ve kaynakları ile şehrin en merkezi yerinde arsa alacak pozisyona geldi. Bunu övünerek ifade ediyorum. Sadece kendimiz değil Ereğlili tüm vatandaşlarımızın övünme ve gururlanma hakkı vardır. Çünkü Ereğli Belediyesi onların belediyesidir" şeklinde konuştu.

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN ÖZGÜVEN'E TEŞEKKÜR

Çömlekçi Mahallesi Muhtarı İlker Gemalmaz ise, "Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Altyapısı tamamlanan ve 25 yıldır asfalt görmeyen sokaklarımız sıcak asfaltla kaplanıyor. Biz başkanımıza güveniyoruz. Ne zaman bir talepte bulunsak olumlu yaklaşıyor ve bugün olmazsa yarına mutlaka talebimizi yerine getiriyor. İşler tıkır tıkır rayında gidiyor. Başkanımıza ve ekibine mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özgüven, Yürütülen Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement