Başkan Özkan'a 'Vekil' Desteği - Son Dakika
Yerel

Başkan Özkan'a 'Vekil' Desteği

Başkan Özkan\'a \'Vekil\' Desteği

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15.04.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kavuncu, "Başkanımız Süleyman Özkan'ın yanındayız. Ne isterse yapmaya hazırız" dedi.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve bazı Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra partililerle birlikte önce Hastane binası yapılacak çevre yolu üzerindeki Leylekkürü mevkiine, ardından da Eynal Kaplıcalarına geçen heyet burada yapılmak istenen 150 yataklı 5 yıldızlı otel yerinde incelemelerde bulundu.

Simav'a modern bir hastane binasının yanı sıra şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcalarına 5 yıldızlı bir otel kazandırmak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, bu konuda Başkan Süleyman Özkan, meclis üyeleri, parti yöneticilerini ve Simavlıları istekli görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Simav'a başkan seçilen Süleyman Özkan'ı eskiden de çok iyi tanıdığını dile getiren Kavuncu, "Başkanımız Süleyman Özkan eskiden de çok iyi tanıdığımız başarılı ve çalışkan bir arkadaşımızdır. Yeni dönemde Simav'a çok büyük katkılar sağlayacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah ihtiyaç duyulduğunda bizler Simav'ın yanında olacağız. Ne isterlerlerse yapmaya hazırız. 200 yataklı modern bir hastane binasıyla 5 yıldızlı 150 yataklı otel inşaatı önceliklerimiz. Bunun için bizden istenilen her hizmeti sunmaya hazırız" dedi.

30 Martta Simav'da başarılı bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade eden Başkan Özkan, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'nun Simav ziyaretinden çok büyük bir güç aldıklarını bildirdi.

Başkan Özkan, "Ziyaretleri için Milletvekilimiz Vural Kavuncu'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Simav'a yapılacak 200 yataklı modern bir hastane binasıyla Eynal Kaplıcaları bölgesinde yapmayı planladığımız 5 yıldızlı 150 yataklı otel inşaatı için destek vaadinde bulunması bizleri cesaretlendirdi. Kütahyalı vekillerimizin bizlere güç katan ziyaretlerinden mutluluk duymaktayız" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özkan'a 'Vekil' Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement