Başkan Özyiğit'ten, Talat Dinçer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Özyiğit'ten, Talat Dinçer'e Ziyaret

Başkan Özyiğit\'ten, Talat Dinçer\'e Ziyaret

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.

20.04.2015 15:09

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer'i ziyaret etti.

Beraberinde bulunan bazı partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde Haziran'da yapılacak seçim öncesi parti çalışmalarını koordineli bir şekilde yürüttüklerini ifade eden CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, bu amaç doğrultusunda 22 Nisan Çarşamba günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Yenişehir Kültür Merkezi'nde geniş katılımlı bir toplantı düzenleyecekleri bilgisi verdi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasi partilerin demokrasinin ayrılmaz bir parçası olduğuna vurgu yaptı. Dinçer, her partiye eşit mesafede olduklarının altını çizerek, söz konusu toplantıya oda başkanlarıyla birlikte katılımı sağlama konusunda gereken hassasiyeti göstereceğini ifade etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özyiğit'ten, Talat Dinçer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement