Başkan Şahiner'den Milletvekillerine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahiner'den Milletvekillerine Teşekkür

Başkan Şahiner\'den Milletvekillerine Teşekkür

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, stadyum konusunda kendisinden teşekkür bekleyen AK Parti Çorum Milletvekillerine teşekkür etti.

11.11.2015 16:28

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, stadyum konusunda kendisinden teşekkür bekleyen AK Parti Çorum Milletvekillerine teşekkür etti.

Abdulkadir Şahiner stadyum konusunda yaptığı açıklamada, "Sungurlumuzun menfaatleri doğrultusunda yapılacak olan tüm yatırımlara Belediye olarak destek vermeye hazırız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada İlçemizin yararına olan tüm yatırımların takipçisi olacağız. Stadyum konusunda ise bizlerden teşekkür bekleyen AK Parti Milletvekillerine teşekkür ederim. İlçemin menfaatleri için teşekkür etmekten de hiçbir şekilde gocunmam" dedi.

Bu zamana kadar Sungurlu'ya yapılacak yatırımlara engel olanların karşısında olduk diyen Başkan Şahiner, "Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu göreve halkımızın destekleri ile geldiğimizin bilinci içerisindeyiz" diye konuştu.

İnşallah stadyum ve diğer yatırımlar ivedilikle yapılarak Sungurlu halkımızın hizmetine sunulur diyen Başkan Şahiner, ayrıca bir yıl önce Sungurlu'ya hibe edilen vidanjörün Bayat'a verildiğini, bu konuda da Çorum Milletvekillerinden yardım beklediklerini söyleyerek, vidanjöre kavuştuklarında kendilerine bir kez daha teşekkür edeceğini sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahiner'den Milletvekillerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement