Başkan Saka'dan Kaçırılan Astsubay'ın Ailesine Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Saka'dan Kaçırılan Astsubay'ın Ailesine Destek

Başkan Saka\'dan Kaçırılan Astsubay\'ın Ailesine Destek

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kilis’in Suriye sınırında kaçırıldığı iddia edilen Balıkesirli Astsubay Özgür Örs’ün ailesini telefonla aradı.

05.01.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kilis'in Suriye sınırında kaçırıldığı iddia edilen Balıkesirli Astsubay Özgür Örs'ün ailesini telefonla aradı. Astsubay Örs'ün Edremitli olan eşi Aylin Örs'le görüşen Başkan Saka, geçmiş olsun dileklerini iletip bir an önce bulunması dileğinde bulundu.

Kilis'in Suriye sınırında görev yaparken kaçırıldığı iddia edilen Balıkesirli Astsubay Özgür Örs'ün ailesi ile Edremit' te yaşayan eşi Aylin Örs'ün ailesi olayın duyulmasında hemen sonra Kilis'e gitti. Ailenin Kilis'e gittiğini öğrenen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Astsubay Özgür Örs'ün ailesi ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Astsubay Örs'ün eşi Aylin Örs'le görüşen Başkan Saka, konun bir an önce aydınlığa kavuşmasını beklediklerini ifade ederek, "Sınırımızda görev yapan bir askerimizin yasadışı terör örgütleri tarafından kaçırılması hepimizi derinden üzmüştür. Özgür astsubayın bir an önce bulunarak ülkesine ve ailesine kavuşması en büyük dileğimizdir. Bu süreçte bizlerde ailesinin yanında ve destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Astsubay Özgür Örs'ün kayınbiraderi Kadir Dönmez'de Başkan Saka'ya teşekkür ederek "Tüm aile olarak Kilis'te umutlu bir bekleyiş içerisindeyiz. Özgür'ün sağ olduğu bilgisi geliyor. Bu acımızı biraz hafifletiyor. Bir an önce bulunarak eşine ve çocuklarına kavuşmasını bekliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Saka'dan Kaçırılan Astsubay'ın Ailesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement