Başkan Savaş İle Hatay Daha Yeşil, Yaşanabilir ve Estetik - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş İle Hatay Daha Yeşil, Yaşanabilir ve Estetik

Başkan Savaş İle Hatay Daha Yeşil, Yaşanabilir ve Estetik

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde gerçekleştirdiği planlı, programlı ve geleceğe dönük dokunuşlarla kent estetiğini önemseyen bir bakış açısıyla hizmetler üretiyor.

20.07.2016 15:26  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın 'Daha Yeşil Bir Hatay' hedefiyle çıktığı yolda bugüne dek önemli çalışmalar ortaya koyan ve adeta Hatay'a estetik bir çehre kazandıran HBB ekipleri, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ile Hatay halkının takdirini kazanıyor.

ESKİ ARKEOLOJİ MÜZESİ ÖNÜNE MONTE EDİLEN BANK-SAKSILAR BEĞENİ TOPLADI

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreten HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Antakya'nın merkezi konumunda bulunan ve yoğun bir yaya sirkülasyonuna sahip eski Arkeoloji Müzesi'nin önüne birbiriyle entegre halinde bank- saksılar monte etti.

Kısa süreli dinlenme ihtiyacı hisseden vatandaşların kolaylıkla faydalanabileceği bankların hemen yanı başına monte edilen saksılara dikilen ağaçlar ile kent estetiğine katkı sunan ekipler, yeşil sosyal alanlar oluşturma hedefiyle çalışmalara il genelinde devam edileceğini bildirdi.

KENT ESTETİĞİNİN YANI SIRA YEŞİL BİR HATAY İÇİN ÇABA SARF EDEN BAŞKAN SAVAŞ'A HEMŞEHRİLERİNDEN TAM NOT

Kent estetiğine katkı sunmasının yanında, dikilen süs ağaçlarının da şehir merkezine ayrı bir hava kattığını dile getiren vatandaşlar, Hatay'ın daha yaşanabilir bir kent olması anlamında özverili çalışmaların ve projelerin hayata geçirilmesine büyük önem veren Başkan Savaş'a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş İle Hatay Daha Yeşil, Yaşanabilir ve Estetik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement