Başkan Selvitopu Başarılı Sporculara Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Başkan Selvitopu Başarılı Sporculara Sahip Çıktı

Başkan Selvitopu Başarılı Sporculara Sahip Çıktı

Samsun'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası’nda Dünya İkincisi olan Milli Takım oyuncuları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti.

27.06.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası'nda Dünya İkincisi olan Milli Takım oyuncuları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Karabağlar'da hayata geçirecekleri sosyal projelerde spora da önem vereceklerini belirten Başkan Selvitopu büyük bir başarıya imza atan sporcuları kutladı ve destek konusunda da "Üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız." diyerek genç sporculara sahip çıktı.

8-15 Haziran tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ın ardından ikinci olan Hentbol Milli takımı oyuncuları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundular. Önümüzdeki yıl yine Samsun'da gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunlarına katılacak olan İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı oyuncuları, şampiyonaya en iyi biçimde hazırlanmak istediklerini dolayısıyla çalışma saatlerinin uygun olacağı spor salonu konusunda sıkıntı yaşadıklarını Başkan Selvitopu'na ilettiler. Milli sporcular ayrıca, spor malzemeleri konusunda da bazı eksikliklerinin olduğunu Selvitopu'yla paylaştılar.

Oyuncuların başarısından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imkanlar ölçüsünde sporculara destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Selvitopu, " Türkiye'nin adını ulusal arenada duyurduğunuz için gurur duyduk. Bizim üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Karabağlar'da engelli vatandaşlarımızın da sorunlarını biliyoruz. Biz de bu sorunları gidermeye çalışacağız. Kentimizdeki vatandaşlarımızın yaşamlarını rahat bir biçimde sürdürmeleri temel görevimiz." diye konuştu.

Sporcuların spor salonu talebini not alan Başkan Selvitopu, Uzundere'de açık alanlara spor salonları yapacaklarını, kapalı alan için ise değerlendirmede bulunacaklarını ifade ederken, spor malzemesi konusunda ise sporculara yardımda bulunacaklarını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selvitopu Başarılı Sporculara Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement