Başkan Selvitopu'ndan Hayvanseverlere Söz - Son Dakika
Yerel

Başkan Selvitopu'ndan Hayvanseverlere Söz

Başkan Selvitopu\'ndan Hayvanseverlere Söz

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir temsilcileri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

21.04.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir temsilcileri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Selvitopu, hayvanseverlere sokak hayvanları için sağlıklı yaşam sözü verdi.

HAYTAP İzmir İl Temsilcisi Esin Önder ve HAYTAP Yöneticileri, Başkan Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Selvitopu'na görevinde başarılar dileyerek, düzenledikleri kampanyalar ve çalışmalarla ilgili bilgi veren Önder, "Karabağlar'da sokak hayvanlarıyla ilgili çok güzel çalışmalar yapıldı. Bu anlayışın artarak devam etmesini ve kampanyalarımıza destek vermenizi istiyoruz" dedi.

Başkan Selvitopu ise belediyenin sokak hayvanlarıyla ilgili var olan çalışma ve hizmetlerinin süreceğini, yeni çalışmaları da hayata geçireceklerini ifade etti. Uzundere'de bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde sokak hayvanlarıyla ilgili yürütülen hizmetlere değinen Selvitopu, "Veteriner hekimlerimiz, çok sayıda hayvanın bakımı ve tedavisini gerçekleştiriyor, çeşitli kampanyalar yapılıyor. Sokak hayvanlarına su ve yemek desteği konusunda da çalışmalarımız var. İlçemizdeki sokak hayvanlarının sağlıklı yaşam haklarını sürdürmesini sağlamak bizim görevimiz. Bu çalışmalarımız yine sizlerle işbirliği içinde sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selvitopu'ndan Hayvanseverlere Söz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement