Başkan Soylu'dan Dünya Şampiyonlarına Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Soylu'dan Dünya Şampiyonlarına Destek

Başkan Soylu\'dan Dünya Şampiyonlarına Destek

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, katıldıkları resim yarışmalarından dereceyle dönen Özdere Oğan Timinci İlköğretim Okulu öğrencileri Selin Yazıcı ve Başar Aktay ‘ı makamında ağırladı.

12.10.2014 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, katıldıkları resim yarışmalarından dereceyle dönen Özdere Oğan Timinci İlköğretim Okulu öğrencileri Selin Yazıcı ve Başar Aktay 'ı makamında ağırladı. Başkan Soylu, Menderes'e dünya ikinciliğini getiren öğrencilere destek sözü verdi.

Menderes'e dünya şampiyonluğunu getiren öğrencilere Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'dan destek geldi. Başkan Soylu, başarılı öğrenciler ve ailelerini makamında ağırladı. Bulgaristan'da düzenlenen Dünya Çocuk Çizimleri Yarışması'nda altın madalya kazanan Başar Aktay ve Japonya'da düzenlenen Dünya Çocuk Resim Yarışması'nda ikinci olan Selin Yazıcı'yı tebrik eden başkan Soylu, öğrencilereplaket verdi, tam altınla ödüllendirdi.

"ÇOCUKLARIMIZA DESTEK OLACAĞIZ"

Öğrencilerle makamında buluşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " Çocuklarımızın aldıkları başarılar bizleri gururlandırdı. Ülkemizi dünyada temsil eden öğrencilerimizin aldıkları şampiyonluklar ile biz de büyük sevinç yaşadık. Onların bu başarısı hem İzmir'in hem de Menderes'in tanınmasına vesile oldu. Biz de belediye olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız. Onlar için her türlü desteğe hazırız " dedi.

RESİM SÖZÜ

Öğrencilere plaket veren ve tam altın hediye eden başkan Soylu, " İki öğrencimizden de söz aldım. Bizim için resim yapacaklar. Ben de onların resimlerini başkanlık makamına koyacağım. İki öğrencimizin resim alanındaki yeteneklerini gelecekte daha ilerilere taşıyacaklarına inancım tam. Menderes Belediyesi olarak ilçemizden şampiyonlar çıkması için biz de çeşitli çalışmalara imza atıyoruz. Bundan sonra bu tür başarılar Menderes'te çoğalacak " diye konuştu.

BULGARİSTAN VE JAPONYA'DA DERECEYE GİRDİLER

Özdere Oğan Timinci İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencisi Başar Aktay, Bulgaristan'da düzenlenen ve 43 ülkeden 8 bin eserin yarıştığı Dünya Çocuk Çizimleri Yarışması'nda 1 altın ve 2 mansiyon kazandı. Yine aynı okulda 4. sınıf öğrencisi olan Selin Yazıcı, Japonya'da IE-NO-HIKARI Derneği tarafından 21'incisi düzenlenen ve 69 ülkeden 25 bin 544 eserin katıldığı Dünya Çocuk Resim Yarışması'nda dünya ikinciliği kazanarak Gümüş Madalya'nın sahibi oldu.

RESİM SERGİSİ DÜZENLENDİ

Selin Yazıcı ve Başar Aktay için Menderes Kaymakamlığı'nda da resim sergisi düzenlendi. İki öğrenci dünyada dereceye girdikleri eserlerle birlikte diğer eserlerini de sergileme imkanı buldu. Öğrencilerin sergisine Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile birlikte ilçe protokolü de katılım sağladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Soylu'dan Dünya Şampiyonlarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement