Başkan Tarhan Siyasi Partileri Ziyarete Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tarhan Siyasi Partileri Ziyarete Devam Ediyor

Başkan Tarhan Siyasi Partileri Ziyarete Devam Ediyor

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Neşet Tarhan, dayanışma turları kapsamında siyasi partileri ziyaretine devam ediyor.

17.02.2015 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Neşet Tarhan, dayanışma turları kapsamında siyasi partileri ziyaretine devam ediyor. Başkan Tarhan, AK Parti ve MHP Mezitli ilçe teşkilatlarının ardından Halkların Demokratik Partisi'ni (HDP) de ziyaret etti.

Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mezitli'de birlik, beraberlik, bütünlük ve barışı sağlamak adına parti ayırımı yapmaksızın temaslarda bulunan Başkan Neşet Tarhan, son olarak HDP Mezitli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette, özellikle son zamanlarda barış ve huzurun sağlanması yönünde dayanışma örneği oluşturmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Tarhan'a belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Mezitli'de dayanışma bilincinin yüksek olduğunu ve kendilerinin de bu gibi temaslarla bu bilinci koruyup geliştirmek istediklerini belirten Tarhan, HDP Mersin İl Eş Başkanı Salman Günbat, Mezitli İlçe Başkanı Selahattin Karakeçili ve partililerin sıcak ilgisiyle karşılandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren HDP İlçe Başkanı Selahattin Karakeçili ise kendilerinin de dayanışma, huzur ve beraberlik noktasında ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tarhan Siyasi Partileri Ziyarete Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement