Başkan Toçoğlu Bedil Kazancı Köprüsünde İncelemerle Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Bedil Kazancı Köprüsünde İncelemerle Bulundu

Başkan Toçoğlu Bedil Kazancı Köprüsünde İncelemerle Bulundu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü’nde devam eden çalışmaları inceledi.

15.09.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü'nde devam eden çalışmaları inceledi. Daha önce de Akyazı, Geyve, Pamukova ve Karapürçek'te köprü yapım ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir, Bedil Kazancı köprüsündeki yapım çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor. Köprüde gelinen son nokta ile ilgili bilgiler alan Başkan Toçoğlu, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Başkan Zeki Toçoğlu, "Bedil Kazancı Köprüsü, Akyazı ve Kuzuluk arası güzergah için oldukça önemli bir alternatif. Köprüyle birlikte Kuzuluk'a geliş gidişlerde ulaşım daha da güvenli bir şekilde sağlanacak. Akyazı'ya 2 Milyon TL'lik bir yatırım kazandırıyoruz. Hatırlanacağı üzere daha önce de Çatalköprü Mahalle girişindeki köprüyü yıkmış yerine daha güvenli bir köprü inşa etmiştik. Akyazı her zaman bizim yanımızda oldu. İlçemize daha iyi hizmetler kazandıracağız" diye konuştu..

Başkan Toçoğlu sözlerinin devamında, "Şehir genelinde birçok köprü inşa ederek ulaşımda güvenliği sağlıyoruz. Bu bizim için oldukça önemli bir konu. Tüm Büyükşehir sınırlarına ulaşım güvenliği getiriyoruz. Sel ve benzeri nedenler ile zarar gören, yıpranan köprülere daha da sağlam bir özellik kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamasını asla istemeyiz. Bu noktada ekiplerimiz gerekli denetim ve kontrolleri şehrin tamamında sürdürüyor. Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü 82 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacak. İnşa çalışmalarının tamamlanmasının ardından derhal güzergahta asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Akyazılı hemşerilerimizin şüphesi olmasın; daha önce bir araya geldiğimizde ifade ettiğimiz ne varsa bir bir ilçemize kazandıracağız. Akyazı'yı ilçe belediyemiz ile geliştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Bedil Kazancı Köprüsünde İncelemerle Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement