Başkan Tollu Ramazan Ayını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu Ramazan Ayını Kutladı

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan ayının herkese huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dileyerek, “Tüm vatandaşlarımızın bu ayın bolluk, bereket ve rahmetinden azami derecede istifade etmesini diliyorum” dedi.

17.06.2015 15:26

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan ayının herkese huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dileyerek, "Tüm vatandaşlarımızın bu ayın bolluk, bereket ve rahmetinden azami derecede istifade etmesini diliyorum" dedi.

Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Tollu, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi yine idrak edebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ramazan ayının tüm dünya Müslümanları için hayırlara vesile olmasını temenni eden Tollu, bu ayda yapılan hizmetlerin de ibadet ve dualar gibi çok değerli olduğunun bilincinde olduklarını ifade etti. Tollu, "Ramazan ayı önü rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azat olan bolluk ve bereket ayıdır. Cenab-ı Allah tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı ve yapacağımız her türlü hayır ve hasenatımızı kabul eylesin. Eğer oruç tutamıyorsak, tutanlara saygılı olalım. Herkesin içinde yiyip içmeyelim. Fakirlere yardım edelim. Ramazan ayının manevi ikliminden son derece faydalanmaya çalışalım inşallah" ifadelerini kullandı.

Tollu, Erdemli Belediyesi olarak bu yıl camisi olmayan yerleşim yerlerine teravih çadırı kurduklarını da bildirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu Ramazan Ayını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement