Başkan Tollu Seçim Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Başkan Tollu Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Erdemli Belediye Başkanı ve MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, seçim gezilerini sürdürüyor.

10.02.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı ve MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, seçim gezilerini sürdürüyor.

Kendi mahallesi olan Yareneler Mahallesi'ni ziyaret eden Tollu'ya, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve çok sayıda partili eşlik etti. Programda konuşan Yarenler mahalle Muhtarı Rüstem Koç, Yarenler'in, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun kendi mahallesi olduğunu vurgulayarak, şanına yakışır bir şekilde ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ise kalabalığın ve vatandaşların gösterdiği ilginin son derece gurur verici olduğunu söyleyerek, MHP'nin gücünün en güzel örneğini sergilediklerini savundu. Hem Büyükşehir'de hem de Erdemli'de vatandaşların, artık kararlarını MHP'den yana verdiklerini iddia eden Özsu, "Hem Tarsus'ta Burhanettin Kocamaz'ın, hem de Erdemli'de Mükerrem Tollu'nun yaptıkları ayna gibi ortadadır. Bu hizmetleri kimse inkar edemez. Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki, vatandaşlarımızın ilgisi bunu gösteriyor. En küçük bir toplantımız bile miting havasında geçiyor. Bu da bizim çalışma azmimizi yükseltiyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Dün başka partilerde siyaset yapan değerli büyüklerimiz, bugün MHP çatısı altında bizimledir. Bu da birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı ve MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu da son 5 yılda Erdemli tarihinin en güzel hizmetlerine imza attıklarını, bundan sonrası için de daha iyi hizmetler yapacaklarını vurguladı. Görmüş olduğu ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun olduğunun altını çizen Tollu, "Biz insanlara ne kadar hizmet edersek edelim, asla onların haklarını ödeyemeyiz. Tüm vatandaşlarımızın hayır dualarını almak istiyoruz. Gayemiz budur. Daha düne kadar itibarsızlaştırılan bir Erdemli Belediyesi, bugün ödüllü belediyecilik olarak tüm Türkiye'de ismini duyurmuştur. Daha önce itibarlı kişiler yoksa yanınızda Erdemli Belediyesinde iş yaptıramıyordunuz. Bizim dönemimiz de ise insan ön planda olup, siyasi, etnik, zengin, fakir hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesin emrinde olduk. Allah'ın izniyle çok çok daha iyi işleri hep birlikte yapacağız. Bugün ki kalabalık bizlere bunu göstermiştir. Hepinizden Allah razı olsun" diye konuştu.

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte bundan sonra köy, kent, belde her yere Büyükşehir belediyesi ile birlikte hizmet götüreceklerini kaydeden Tollu, Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ın da aynı şekilde desteklenmesini istedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu Seçim Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement