Başkan Tosun: "Dikili Halkı Üzerine Düşeni Yaptı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Tosun: "Dikili Halkı Üzerine Düşeni Yaptı"

Başkan Tosun: "Dikili Halkı Üzerine Düşeni Yaptı"

İzmir’de Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na rekor oy çıkan ilçelerin başında gelen Dikili’nin CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin bir değerlendirme yaptı.

10.08.2014 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na rekor oy çıkan ilçelerin başında gelen Dikili'nin CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Başkan Tosun, 'Açıklanan sonuçlar ülke genelinde arzuladığımız bir seçim sonucu olmamasına rağmen ilçemiz genelinde sandıktan çıkan sonuçlar Dikili'nin aydınlık yüzünü tüm Türkiye'ye bir kez daha göstermiştir. Uyumlu ve ahenkli bir seçim ortamı yaratarak elimizden gelen her şeyi yaptık ve sonucunda da ilçemizdeki sandıklardan Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'na %74.6 oy çıkmıştır, bu oylar Dikili'mizdeki sevginin filizleridir. Bu önemli oy oranıyla da görülmüştür ki, Dikili halkı üzerine düşeni yapmıştır. Gönül isterdi ki ilçemizdeki sandıklardan çıkan oy oranları ülke genelindeki sandıklardan çıksın. Olmadı. Demokrasiye olan saygımızdan dolayı ülke genelinde sandıklardan çıkan sonuca saygı duyuyorum' dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tosun: 'Dikili Halkı Üzerine Düşeni Yaptı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement