Başkan Türel'in Kaş ve Demre Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel'in Kaş ve Demre Ziyaretleri

Başkan Türel\'in Kaş ve Demre Ziyaretleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "30 Mart zaferi bundan sonraki zaferlerin müjdecisi olacaktır" dedi.

21.04.2014 17:42  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Mart zaferinin bundan sonraki zaferlerin müjdecisi olduğunu belirterek, " Türkiye'nin gözü bizim üzerimizde, çok çalışmak zorundayız. El ele vereceğiz, hep birlikte çalışacağız" dedi.

Türel, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Kaş ve Demre'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Türel, Demre'ye yaptığı ziyarette, Demre ile Beymelek arasını birbirine bağlayan köprünün 1,5 ayda tamamlandığını, bir kez daha vermiş olduğu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Köprünün yapım hikayesini anlatan Türel, şöyle konuştu:

"Daha aday değildim. Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, beni köprünün yapılacağı yere götürdü ve (bu köprüyü yapacaksın) dedi. Ben de söz verdim. O zaman İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Faruk Karaçay'a konuyu ilettik. Faruk bey bürokrattır ama vatandaşa hizmet olunca engelleri hızlı aşar. Hızla adımlar atıldı. Bir buçuk ay önce geldik temelleri attık."

Belören köyüne içme suyu getireceklerini, Kaş'ın Kasaba köyünün de 40 yıllık baraj hayalini gerçekleştireceğini belirten Türel, "Biz Bütünşehir Yasası'nı şehirlerde ne varsa köylerde de olsun diye hazırladık" dedi.

Kaş'a layık olduğu hizmetleri yapmanın zamanının geldiğini dile getiren Türel, "Türkiye'nin gözü bizim üzerimizde, çok çalışmak zorundayız. El ele vereceğiz, hep birlikte çalışacağız. 30 Mart zaferi, bundan sonraki zaferlerin müjdecisi olacaktır" diye konuştu. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Türel'in Kaş ve Demre Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement