Başkan Türel, Konysiad' A Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel, Konysiad' A Konuk Oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) üyeleri ile bir araya geldi.

28.10.2014 18:23

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Türel, KONYSİAD'ın toplantısına konuk olarak katılarak, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Antalya'yı, verecekleri hizmetlerle en iyi yere getirmek istediklerini, konu Antalya ve Konyaaltı olunca konuşacak çok şey olduğunu ifade eden Türel, Antalya'ya hizmeti görev edinmiş biri olarak her şeyden önce siyaset değil, hizmet yapmayı düşündüklerini anlattı.

Konyaaltı Belediye Başkanı ile yaptıkları toplantıda sorunları kaldırdıklarını dile getiren Türel, "Önümüzdeki ay Meclis toplantısında konu görüşülerek çözümlenecek. Amaç hizmetse siyaset gözetilmemeli" dedi.

Az laf üreterek çok iş yapacaklarını, Antalya'ya huzur ve barış getireceklerini kaydeden Türel, Konyaaltı sahili hakkında önce Konyaaltı'na, sonra Antalya'ya, sonra Türkiye'ye, sonra da dünyaya yakışır bir proje yapacaklarını vurguladı.

Başkan Türel, Tünektepe'ye teleferik projesinin de bu yıl tamamlanacağını, turizm sezonuna yetiştireceklerini belirtti.

KONYSİAD Başkanı Emin Altıner de Türel'in bir Antalya sevdalısı olduğunu ifade ederek, toplantılarına katıldığı için teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Türel, Konysiad' A Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement