Başkan Tütüncü'den "Sağduyu" Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den "Sağduyu" Çağrısı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hukuk dışı yöntemlerle tepkilerin ortaya konmasının ülkenin kardeşliğine zarar vereceğini, bunun için dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

10.09.2015 17:09

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hukuk dışı yöntemlerle tepkilerin ortaya konmasının ülkenin kardeşliğine zarar vereceğini, bunun için dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, şehitlerimizin acı haberlerinin yürekleri dağladığını belirterek, vatan savunmasında canlarını feda eden şehitleri minnetle, şükranla andığını bildirdi.

Anadolu'da bin yıllık yaşamda birçok kez zor günlerden geçildiğini dile getiren Tütüncü, şunları kaydetti:

"Tarih boyunca milletimiz bu düşmanlarla mücadele etti. Zaman zaman bu düşmanların meşrepleri, mezhepleri değişti ama ortak gayeleri aziz milletimizi bu topraklardan söküp atmak. 1071 Malazgirt Savaşıyla Anadolu kapısı Müslüman Türklere açıldığından bu yana, bizi kimse bu topraklardan söküp atamadı. Herkesin rüyaları suya düştü. Biz beraberce millet olma şuuruyla tüm tehditleri savuşturmayı, defetmeyi başardık. Böylesi tehlikenin karşısında da yekvücut olarak savuşturacağız."

Herkesin aklıselim olarak, yapması gereken ne varsa yapma gayreti içinde olması gerektiğini belirten Tütüncü, çekilmek istenen girdabın içine düşmeyeceklerini kaydetti.

Tütüncü, "Elbette demokratik olarak her türlü tepkimizi göstermeli, acımızı yaşamalıyız. Ama hukuk dışı yöntemlerle tepki koymamız, bu ülkenin kardeşliğine zarar veriyor. Meydana gelen hadiseler nedeniyle, turizm mekanlarında uluslararası kaç bin rezervasyon iptal edildi. Hedefleri etnik farklılıkları kaşımak ve bunun üzerinden fitne meydana getirmek, bu evlatların aşını ekmeğini küçültmek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den 'Sağduyu' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement